BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 25. bölüm 2. fragman Ömer bir anda...

Kiralık Aşk 25. bölüm 2. fragmanı Star Tv' yayınlandı. Kiralık Aşk 25. bölüm 2. fragmanı Ömer Defne arasında yaşanacakların sinyalini verdi. Kiralık Aşk 25. bölüm 2. fragmanı Ömer kıskançlık krizine giriyor.

Abone ol

Kiralık Aşk 25. bölüm 2. fragmanı izleyenler tarafından merakla bekleniyordu. Kiralık Aşk 25. bölüm 2. fragmanı Star Tv'de yayınlandı. 

Defne'nin ayakkabı tasarımını Deniz Tramba'ya satması sonrası yolları ayrılan Ömer'le Defne Kiralık Aşk 24. bölümde yeniden karşılaşmıştı. İlişkileri biten Ömer ve Defne'nin yolu Kiralık Aşk 25. bölümde Yasemin'in kurduğu şirket nedeniyle yeniden kesişiyor. 

Yasemin'in iş teklifini kabul eden Defne Ömer'le aynı binada çalışacak. Yasemin'in iş ortağı olan Deniz Tramba ise Defne'ye yaklaşacak. Deniz'le Defne'nin yakınlaşması Ömer'i çıldırtacak. Kiralık Aşk 25. bölüm 2. fragmanı son sahnede ise Ömer bir anda ofisinin camına yumruk atarken görülüyor.

KİRALIK AŞK 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

Kiralık Aşk 25. bölüm 2. fragmanı aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.

Kiralık Aşk 25. bölüm 2. fragmanı internethaber.com'da

Kiralık Aşk 25. bölüm 1. fragmanındaki detaylara göre Ömer Defne'nin Yasemin'le çalışacağını öğrenecek. 

KİRALIK AŞK 24. BÖLÜM SON SAHNE 

Kiralık Aşk son bölümünde Ömer, Yasemin'in kurduğu şirkete gelip ve Defne ile karşılaşmıştı. Peki Ömer Defne'nin Yasemin'le çalıştığını öğrenince ne tepki verecek? 

Defne, Ömer'in teklifiyle Türkiye'ye dönen ve Passionis'te çalışmaya başlayan İz'i görünce ne yapacak?