BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.241,53
HABER /  GÜNCEL

Kimlikleri belli oldu: Hava Kuvvetleri'nin ilk kadın pilotlarındandı!

İran’da düşen Başaran Holding’e ait Challenger 604 tipi iş jetinin pilotlarının kimlikleri belli oldu. Uçağın kaptan pilotu Melike Kuvvet, Türk Hava Kuvvetleri’nin ilk kadın pilotlarından biriydi.

Abone ol

İRAN’da düşen Başaran Holding’e ait Challenger 604 tipi iş jetinin Kaptan Pilotu Melike Kuvvet’ti. Hava Kuvvetleri’nin ilk kadın pilotlarından biri olan Melike Kuvvet, mecburi hizmetinin ardından özel sektöre geçmişti. Bir süredir de Başaran Holding’in uçağında görev yapıyordu.

İkinci Pilot ise Beril Gebeş’ti. Yıllar önce ithalat-ihracat işiyle uğraşırken gönlünü gökyüzüne kaptırmıştı. Uçuş okulunu bitirip pilot lisansını aldı. Türk Hava Yolları'nda uçtu. Daha sonra istifa edip ayrıldı. Başaran Holding'e geçti. Beril Gebeş'nin babası Vecahat Gebeş de Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olarak görev yapıyor. 

MİNA BAŞARAN İÇİN ÖZEL PROJE

Düşen iş jetinde yaşamını yitiren Mina Başaran, Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran'ın kızıydı. babası, inşa ettiği bir projeye kızının adını vermişti

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Fikirtepe'de büyük bir proje de yürütüyor. Baba Hüseyin Başaran, Mina Towers adı verilen projeye kızının adını vermişti.

İran'da Türk jeti düştü: 11 ölü                                                                                 

Hüseyin Başaran ve Mina Başaran kimdir? Dev projeye onun adını vermişti!

Bekarlığa veda partisi dönüşü facia!Bekarlığa veda partisi dönüşü facia!Bekarlığa veda partisi dönüşü facia!Bekarlığa veda partisi dönüşü facia!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN