BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Kimdir bu Ali Avcı olay Uyanış filmi görüntüleri!

Uyanış filminin fragmanı yayınlandığı anda kıyametler koptu. Uyanış filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başına silah dayanırken tüm ailesi de öldürülüyor. Peki kimdir Ali Avcı, aslen nereli? İşte Uyanış filminin olay görüntülerinin fragmanı ve Ali Avcı gerçeği.

Abone ol

Daha önce Reis filmini çeken yönetmen Ali Avcı son çektiği Uyanış filmi ile büyük bir sansasyon yarattı. FETÖ üyesi olan ve ByLock'tan aranan bir kişiyle evinde gözaltına alınan Ali Avcı, Uyanış filminda 15 Temmuz darbe girişimini başarılı olmuş gösteriyor.

Uyanış filminin yayınlanan fragmanındaki bir sahne ise büyük tepki çekti. Filmde Erdoğan'ın başına silah dayanıyor.

Ali Avcı bu sahne ile de yetinmiyor. Filmde Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinde kalan tüm ailesi de kurşuna diziliyor.

Filmin yönetmeni olan Ali Avcı daha önce de Erdoğan'ın hayatını anlattığı Reis filmi ile gündeme gelmişti. FETÖ darbe girişiminden önce çektiği filmle gişede para toplamaya çalışan Ali Avcı, büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Ali Avcı'nın Reis filmine Erdoğan da gitmemişti.

Son filmi Uyanış ile Ali Avcı'nın foyası ortaya çıktı. Ali Avcı, evinde sakladığı FETÖ üyesi ile gözaltına alındı. Peki kimdir bu Ali Avcı? 28 Ocak 1981 doğumlu olan Ali Avcı, aslen Adıyamanlı. Ali Avcı ilk kez 2010 yapımı Eşrefpaşalılar filminde yapım ekibinde görev alarak adını duyurdu. Ali Avcı Hop Dedik: Deli Dumrul, Dursun Çavuş ve Size Deniz Getireceğim gibi yapımlarda görev almıştı. 

Uyanış filmi yönetmeninin foyası ortaya çıktı! Şok gelişme