BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.502,19
HABER /  MEDYA

Kim Milyoner Olmak İster'de milyon kazandı

Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster, yarışmacılara çok para kazandırdığı bir haftayı daha geride bıraktı.

Abone ol

Atv'nin sevilen programı "Kim Milyoner Olmak İster"de 19 yaşındaki öğrenci Beril Yalçınkaya, bir hafta içinde 125 bin lira kazanan üçüncü isim oldu.

Yarışmanın cumartesi akşamı yayımlanan bölümünde 19 yaşındaki Beril Yalçınkaya, hedeflediği 125 bin TL'yi kazanmayı başardı.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi birinci sınıf öğrencisi olan Yalçınkaya, yarışmaya kendisini test etmek için katıldığını ve bu testi başarıyla geçtiğini söyledi. Kazandığı para ile yurtdışında eğitim planı yapan Yalçınkaya, yarışmadan büyük bir mutlulukla ayrıldı.

JOKERİ KALMADI

Yarışmanın salı akşamı yayımlanan bölümünde Zeynep Bayraktar 125 bin TL'lik soruyu bilmiş ve çarşamba akşamı yayımlanan bölümde ise 250 bin TL'lik soruyu açtırmıştı. Ancak hiç jokeri kalmadığı için soruyu yanıtlamadan çekilen Bayraktar da 125 bin TL'lik ödülü kazanmaya hak kazanmıştı.

AİLEYE DESTEK...

Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan 30 yaşındaki Bayraktar, kazandığı parayı ailesine destek olmak için kullanacağını söyledi. Önceki cumartesi yayımlanan bölümde ise Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi 18 yaşındaki Aybüke Turan, 125 bin TL'lik ödülün sahibi olmayı başarmıştı.