BIST 9.700
DOLAR 32,53
EURO 34,96
ALTIN 2.430,07
HABER /  MAGAZİN

Kim Kardashian yarıçıplak görüntülendi!

Ünlü güzel Kim Kardashian bir otelden yarıçıplak bir şekilde çıkarken görüntülendi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER) 

Ünlü güzel Kim Kardashian'ı selfie fotoğrafları ve kıvrımlı vücudunu cesurca sergilemesi ile bilinirdi. Fakat bu kez montu ile kendisini örtbas etmeye çalıştı.

Ünlü güzel Kim Kardashian Bevery Hills gecelerinde yarı çıplak bir şekilde görüntülendi. Ünlü güzel Kim Kardashian bir arkadaşı ile otel çıkışı yarıçıplak bir şekilde görüntülendi. Angelina Jolie tarzı üstündeki trençkotu ile vücudunu gizlemeye çalışan Kim Kardashian ünlü bir otelden yarıçıplak çıkması kafalarda soru işareti bıraktı.

2.20140106102805.jpg

Ünlü güzelin otelde gizli bir buluşmada olduğu fakat dışarda kameraların olduğunu öğrenince yakın arkadaşı Brittny Gastineau'yu çağırdığı ve kapıdan birlikte çıkarak lüks otelde akşam yemeği yediklerini belirttikleri iddia edildi.

1.20140106102826.jpg

Fakat ünlü güzel Kim Kardashian'ın yarıçıplak bir şekilde üzerinde sadece trençkotu ile görüntülenmesi ve yakın arkadaşının ise gayet salaş bir kıyafet ile görüntülenmesi Kardashian'ın gizli bir buluşma sonrası kameralara yakalanmaktan korktuğu için en yakınındaki arkadaşlarını aradığı ve Brittny Gastineau acele bir şekilde gelerek ünlü güzeli otelden çıkardığı bu yüzden kıyafet tarzları arasındaki farklılığın akşam yemeği açıklamasının tam bir palavra olduğu iddia edildi. 

3.20140106102833.jpg

Kim Kardashian'ın yeni bir sevgili yaptığı ve otelde onunla birlikte olduğu fakat kameralar tarafından otelin etrafı sarılında nişanlışı Kanye West'e yanlış görüntülerin gitmemesi için yakın arkadaşı Brittny Gastineau yanına çağırdığı ve akşam yemeği yedikleri bahanesini sunduğu iddia edildi.