BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kim daha dahi?

Ekrana çıkıp kendilerini rezil eden sözde dahiler, bir de hangimiz daha iyi dahi diye kapıştılar.

Abone ol

Show TV’de yayınlanan Güzel ve Dahi yarışmasının bugünki bölümünde, Rüya ile Alican canlı yayında "Kim daha zeki" tartışmasına girdi. Özel üniversiteye gitmek isteyen Rüya’yı Alican’ın eleştirmesi üzerine Rüya "Benim devlet üniversitesine de özel üniversiteye de kapasitem yeter" dedi.

Bu açıklama üzerine başlayan tartışma bu kez, dahiler arasında bir çatışmaya dönüştü. Alican "Burada benim zekamı eleştirecek, benim seviyemde kimse yok" dedi. Alican ile evdeki diğer dahiler, hangi üniversite hangi bölüm daha yüksek puanlı, kim nerede okuyor, kimin okulu daha iyi tartışmasına girdiler.

Ozan "Alican Uzay Mühendisi, ben saygı duyuyorum. Kimin zeki olduğuna Türk halkı karar verecek" dedi.

Özel üniversiteler mi devlet üniversiteleri mi daha iyi?

Bu garip tartışmadan sonra, Erdal araya girip, "Benim 10 yıllık akademik kariyerim var. Alican kalkıp beni, 4 yıl okuduğu üniversite bilgisi ile bir tutmasın" diyerek, "Liselerden, pazardan, ordan burdan toplanan insanlar İTÜ’ymüş Boğaziçi’ymiş, bu tür gibi yerlerde hocalık yapar ama özel üniversitelerde hocalık yapamazlar. Özel elektronik mühendisliği okuyorum ben. Benim hocalarım dünya çapında hocalar" diyerek, okuduğu okulu ve kendi başarısını övdü.

Güzel ve Dahi yarışması, bu tartışmayla birlikte, "En Dahi Kim?" yarışmasına döndü. Peki ekran önünde yaşananlardan sonra sizce en dahi kim? (!)
(televizyongazetesi)