BIST 10.244
DOLAR 32,22
EURO 34,66
ALTIN 2.399,91
HABER /  GÜNCEL

Kim bu gazeteciler?

Aydın Doğan Nişantaşı'nın favori mekanlarından Hardal'da hangi gazetecilerle buluştu? İşte o isimler...

Abone ol

Doğan Şirketler Grubu Holding'in ve Doğan Yayın Holding'in Onursal Başkanlığı'nı yapan Aydın Doğan bu gece Nişantaşı'ndaydı.

Aydın Doğan'ın misafirleri ise Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eni

Baransu'dan tepki
Buluşma sosyal medyada da kendine yer buldu. Nazlı Ilıcak'a çok sayıda Twitter kullanıcısı "fotoğrafları neden paylaştığını da açıkla" derken, Taraf gazetesi muhabiri Mehmet Baransu, tepkisini şöyle gösterdi:
"Aydın Doğan'a küfredeceksiniz sonra Nişantaşında onunla biraraya geleceksiniz. Bazıları gerçekten omurgasız. Para için yapmayacakları işyok"

s Berberoğlu, Hürriyet köşe yazarları Taha Akyol ile Sedat Ergin, CNNTÜRK'te yayınlanan Dört Bir Taraf'ın katılımcılarından Sabah yazarı Nazlı Ilıcak ve Akşam yazarı Nagehan Alçı'ydı.

GECE HARDAL'DA BAŞLADI SONRA...                                         

Gazeteciler.com'un özel haberine göre, Nişantaşı'nın ünlü mekanlarından Hardal'da başlayıp Brasserie'de noktalanan buluşmanın fotoğraflarını Nazlı Ilıcak twitter hesabından paylaştı.

Aydın Doğan'ın bu davetinin sebebi ise Nazlı Ilıcak'ın twitter'da yazdığına göre ne bir kutlama, ne de bir iş yemeğiydi. Sadece dost yemeğiydi. Ilıcak şöyle yazdı: İlker Başbuğ'un tutuklanmasından Sabah-atv'nin satış kararına varıncaya kadar birçok konuda tatlı tatlı sohbetler yapıldı, herkesin kulakları çınlatıldı.

ekran-resmi-2012-01-08,-3.50.00-pm.png