BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.445,03
HABER /  DÜNYA

Medya patronunun eşi ölü bulundu

Suikastta yaşamını yitiren medya patronunu karısı da evinde ölü bulundu...

Abone ol

Hırvatistan'da yayın yapan "Nacional" haftalık dergisinin 2008 yılının Ekim ayında düzenlenen suikastta öldürülen sahibi İvo Pukaniç'in eşi Miryana Pukaniç'in Zegreb'deki evinde cansız bedeninin bulunduğunu bildirildi.

Zagreb polisince yapılan açıklamada, 49 yaşındaki Miryana Pukaniç'in cansız bedeninin Zagreb'deki evine gelen bir arkadaşı tarafından bulunduğu, ceset üzerinde "darp izi bulunmadığı" bildirildi.

Bosna Hersek'te yayın yapan haber sitesi "Sarajevo-x"te yer alan haberde ise, Miryana Pukaniç'in cansız bedeninin yanında bir ilaç kutusunun da bulunduğu kaydedildi.

Bazı psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Miryana Pukaniç, 2009 yılında "uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak" gerekçesiyle yargılanmış, evinde bulunan kokainin kendisine ait olup olmadığına ilişkin delillerde eksiklik olduğu için serbest bırakılmıştı.

Eski gazeteci ve "Nacional" haftalık dergisinin eski sahibi İvo Pukaniç ise, 23 Ekim 2008 tarihinde aracına konulan patlayıcı maddenin patlaması sonucunda hayatını kaybetmişti.

Pukaniç'in cinayetinden sorumlu tutulan 8 kişiden 6'sı Hırvatistan'da, 2'sinin ise Sırbistan'da yargılandığını kaydedildi.