BIST 10.169
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.400,26
HABER /  GÜNCEL

Kilolarınız kontrol altında!..

Dünyaca ünlü zayıflama ürünü artık Türkiye’de!

Abone ol

Konja Lean aylık bir kilo kontrol sistemidir. Zayıflama alanında Amerika ve Kanada da büyük başarı kazanmış Konja, hayatınızı değiştirmek ve artık kilolarınızla savaşmanızı engellemek için Türkiye’ye geldi.

Bir diyet programının başarısı sadece verilen kilolarla değil, verilen kiloları tekrar almamakla da ölçülmelidir. Diyette başarılı olmak için kilo kontrolü en önemli unsurlardandır.

Konja Lean’i sistemli bir şekilde kullanmak başarının en büyük anahtarlarından biri. Sıkı bir diyette asla yiyemeyeceğiniz birçok besini Konja Lean ile tükettiğinizde inanılmaz sonuçlar alacaksınız.

Konja Lean; Asya’ya özgü, Çin ve Japonya’da yetişen bir bitki olan Konjac kökünden üretilir. Konjac içerisinde bulunan bileşenlerden bazıları; yağ, karbonhidrat, kalsiyum, fosfor ve demirdir. Bilimsel adı Amorphophallus Konjac olan bu mucizevi bitki, yağı kolon duvarından ayırarak kalın bağırsakları temizleyen ve kabızlığı önleyen kalorisiz ve doğal bir bitki lifidir. Midedeki (ve bağırsaklardaki) hacmi artırarak rejim yapanlara doygunluk hissi verir. Bu da iştahın azalmasına ve dolayısıyla kilo kaybına sebep olur.

Konja Lean ile birlikte tüketilen gıdalar mideye erişince, Konja Lean partikülleri üzerinde olan mikro kaplamalar çözünür ve besin parçalarını tutacak jel formunu oluşturmak için Lean liflerini aktifleştirir. Jel ile kaplanan besin parçaları vücut tarafından emilmez, zararsız bir şekilde sindirim sistemine iletilir. Konja Lean partikülleri karbonhidratlara güçlü bir şekilde bağlanır. Doğal, lifli jel formu ile şeker ve karbonhidrat içeren besin maddelerini tutar ve bu şekilde karbonhidrat emilimini yavaşlatır.

Siz de kilonuzu kontrol altına almak istiyorsanız; bu linki tıklayarak videomuzu izleyebilir, ürünümüzden sipariş verebilirsiniz…

Advertorial