BIST 10.093
DOLAR 32,25
EURO 34,85
ALTIN 2.433,29
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Kiloları kadar madalya kazandılar

Gaziantepli öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme yarışmasında rekor sayıda madalya kazandı.

Abone ol

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme şampiyonasında 24 altın, 11 gümüş, 8 bronz madalyayla toplam 43 madalya kazanan Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları erkek ve kız yüzme takımlarında görevli öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildiler.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası yüzme şampiyonasının favori takımı GKV Özel Okulları kız erkek takımları, toplamda 43 madalya alarak yarışmaları başarıyla tamamladılar.

Düzenlenen yarışmada erkekler takımında il birinciliğini elde eden GKV'li yüzücüler kızlar takımında da il ikinciliğini elde etti. Yarışmaya katılan sporcular 24 altın, 11 gümüş ve 8 bronz madalya alırken toplamda elde ettikleri 43 madalya ile yeni bir rekor kırdılar. GKV Özel Okullarında düzenlenen törenle ödüllendirilen yüzücüleri görenler, “Kiloları kadar madalya almışlar” yorumunu yaparken okulun göz bebeği haline gelen yüzme takımı aldıkları madalyaları gururla boyunlarında taşıyarak arkadaşlarıyla sevinçlerini paylaştılar.

Gaziantep'i Marmaris'te düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazanan erkek takımı sporcuları, çalışmalarını yüksek tempoyla sürdürürken kendileri için düzenlenen ödül töreninde mutlulukları gözlerinden okunuyordu. GKV Özel İlköğretim Okulu 1. Kademe Müdürü Hüseyin Emre tarafından ödülleri verilen öğrenciler, “Gaziantep'e Türkiye şampiyonluğunu tattırmak istiyoruz. Marmaris'te Gaziantep için kulaç atacağız” dediler.

Öğrencilerin başarısında okul aile denkleminin büyük rol aldığını ifade eden GKV Özel İlköğretim Okulu 1. Kademe Müdürü Hüseyin Emre, “Spor alanında elde edilen dereceler hepimizi mutlu etmiştir. Akademik çalışmalarda yüksek performans gösteren öğrencilerimizin en büyük stres atma yöntemleri sanatsal ve sportif faaliyetlerdir. Öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda tercih ettikleri alanlarda konusunda uzman öğretmenlerimiz tarafından yetiştirilmekte ve katıldıkları bütün yarışmalardan başarıyla dönmektedirler.

Yüzme takımımızın elde ettiği başarıdan dolayı çocuklarımızı ve onların başarısında büyük emekleri bulunan okulumuz Beden Eğitimi Zümre Başkanı Zekeriya Zeyrek, Beden Eğitimi Öğretmeni Ebru Akgül'ü yürekten kutluyor, Marmaris'te düzenlenecek olan şampiyonada Gaziantep'e Türkiye derecesi getirmelerini diliyorum” dedi.