BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kilitli parke taşı rezil etti

Bahçelievler'de Geçtiğimiz yıl başından itibaren hızlı bir şekilde kilitli parke taşı çalışması yapıdı.

Abone ol

Bahçelievler'de geçtiğimiz yıl belediye tarafından başlatılan çalışma ile tüm asfalt sokakların kilitli parke taşıyla kaplanacağı açıklanmış ve bu yönde hızlı bir çalışma başlatılmıştı. Ancak, yeni parke taşları beklenen verimi gösteremedi. Geçen yılki çalışmalarda sokak ve caddelerin tümünde asfalt zemin kaldırılarak yerine sağlam ve sağlıklı olduğu açıklanan kilitli parke taşları döşenmişti.

Trafik aksıyor

Bu yıl ilk yağmurların etkisiyle Bahçelievler Şirinevler semtinin cadde ve sokaklarında kilitli parke taşları döşenen yerlerde çökmeler meydana geldi. Sokaklarda araç ve yaya trafiğinin aksamasına yol açan çöküntülerin giderilmesi için Şirinevler'de bir kez daha çalışma başlatıldı. İşyerlerinin önlerinde çamur deryaları oluştu.

Esnaf iş yapamıyor

Belediye tarafından, kilitli parke taşı döşeme işinin sağlam yapılmadığını savunan esnaf, "Şirinevler resmen şantiye alanına dönüştü. Sokaklarda kilitli parke taşı döşeme işi başlatıldığından bu yana bir türlü tamamlanamadı. Yaz, kış çalışma yapıyorlar. Bu iş yeterince sağlam yapılmış olsaydı problemler doğmazdı" şeklinde şikayetini dile getirdi.