BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.419,76
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'nun başına bakın ne geldi!

Bugün medya Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşininin işte çıkarıldığını açıkladığı haberleriyle sallandı... Kardeş Kılıçdaroğlu bu iddialara yanıt verdi

Abone ol

Bugün en konuşulan konu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İzmir Gaziemir Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Projesi’nde bekçi olarak çalışan en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun işten çıkarıldığı iddiaları oldu.

TÜM TEKLİFLERİ REDDETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de bekçilik yapan kardeşi çıkan haberlerin ardından öyle teklifler aldı ki...(DEVAMINI OKU)


29835.jpg

Geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en küçük kardeşinin İzmir’de bekçilik yaptığı ortaya çıkmıştı. Bu haber medyada büyük yankı uyandırdı. Üzerinden daha iki hafta geçti ki bugün Celal Kılıçdaroğlu’nun işten çıkarıldığı haberi geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde toplanan partisinin MYK toplantısında “Kardeşim Celal’i işten çıkartmışlar” dedi. Ama kardeş Kılıçdaroğlu bu iddiaları yalanladı.

BU KONU BABA TEBLİĞ EDİLMEDİ

Celal Kılıçdaroğlu bu iddialara yanıt verdi. İşten çıkarılmadığını, ağabeyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmadığını bilmediğini söyleyen kardeş Kılıçdaroğlu, "İşverenimden, kafamı dinlemek için izin istedim. Ayrıca, gazetecilerin de ilgisinden bunaldım. Orada iş yapılamaz hale gelmişti, gelen gidenlerden dolayı. Bu yüzden iki gündür işe gitmiyorum. İşten çıkarılmadım sadece izin istedim. Şu anda dinleniyorum. İşverenim de ben de bu duruma şaşırdık" dedi.

Yaşadığı durumu telefonla ulaştığı ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu'na da anlattığını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Bana, 'Tamam. Bir sıkıntın olursa ara beni' dedi" diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun çalıştığı firmanın sahibi Kemal Gözlü ise, işten çıkarılma durumunun söz konusu olmadığını, sadece kendilerinden istediği iznin yerine getirildiğini, yoğun ilgiden dolayı önümüzdeki on gün içerisinde Celal Kılıçdaroğlu'nun, Buca İlçesi'ndeki başta bir şantiyede görevlendirileceğini dile getirdi.

KILIÇDAROĞLU ÇOK MEMNUN OLMUŞTU

Celal Kılıçdaroğlu ağabeyinden neden yardım istemediğine ilişkin bir soruya ise şu cevabı vermişti:

İsterdim. Kendisi de yardımcı olurdu. Ancak o Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı. Ondan bana torpil yapmasını mı isteseydim? Böyle yaparsam onu zorda bırakmış olmaz mıyım? Bu başkalarına haksızlık olmaz mı? Üstelik çalışmak ayıp değil ki… İş arıyordum, burada buldum. Masa başında oturmak bana uygun değil Burada halimden çok memnunum. Bizler başkaları gibi gemicik peşinde koşanlardan değiliz. Ağabeyimle telefonla görüştük. İzmir’de iş bulduğumu söyledim, o da memnun oldu.