BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.425,98
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye sert cevap...

Muharrem İnce dün akşamki yemekte Kemal Kılıçdaroğlu'na 'koltuğu bana bırak' önerisi yaptığını açıkladı... Kılıçdaroğlu anında cevap vererek "Özel yemeğin bağlamından koparılması siyasi nezaketsizlik" dedi.

Abone ol

CHP'de ortalık fena karıştı... Muharrem İnce'nin "Kılıçdaroğlu'na çekilmesini önerdim. Ben genel başkan olayım sen de onursal başkan" önerisine Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ve CHP yönetiminden çok sert tepki geldi.

KILIÇDAROĞLU: 'NEZAKETSİZLİK'... Son dakika açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu, "Özel bir yemekti. Özel yemeğin bağlamından koparılması siyasi nezaketsizlik" derken, Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Gündemimizde olağanüstü kurultay yok" ifadelerini kullandı...

MYK OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR... Bir son dakika bilgisine göre de Muharrem İnce'nin son çıkışının ardından CHP'de Merkez Yüretme Kurulu perşembe günü saat 11.00'de toplantıyla çağırıldı...

'HAYIR' DERSE ÖRGÜT KENDİSİ ÇÖZER... Kılıçdaroğlu'nun kendi talebiyle Genel Başkanlıktan çekilmesini istediğini belirten Muharrem İnce "Ben genel başkan olayım sen de onursal başkan ol" önerisi yaptığını açıklamıştı. Kılıçdaroğlu'nun teklifine 'tamam' ya da 'hayır' cevabı vermediğini belirten Muharrem İnce, "Kılıçdaroğlu hayır derse örgüt kendisi çözer" diyerek üstü kapalı tehdit göndermeyi de ihmal etmedi.

İnce'den flaş kurultay çıkışı Kılıçdaroğlu'na ne teklif etti