BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'ndan 81 il başkanına 15 temmuz talimatı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 81 il başkanına 15 Temmuz için talimat verdi. Kılıçdaroğlu il başkanlarına seslenerek 15 Temmuz darbe girişimi etkinliklerine katılın çağrısı yaptı.

Abone ol

Kılıçdaroğlu, dün partisinin il başkanlarını topladı. İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan Prof. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu il başkanlarına "15 Temmuz anmalarına katılın" talimatı verdi.

"ETKİNLİKLERİ KAÇIRMAYIN" ÇAĞRISI

Adalet Yürüyüşünden sonra 81 il başkanına seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'u anma etkinliklerine katılma çağrısı yaptı.

"Halkın 15 Temmuz'u ile FETÖ'nün darbe girişimi püskürtüldü" diyen CHP lideri, "Resmi 15 Temmuz etkinliklerine katılın" dedi.

"DARBE GİRİŞİMİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK"

Kemal Kılıçdaroğlu, "İki 15 Temmuz var. Halkın 15 Temmuz'u ve Sarayın 15 Temmuz'u. 15 Temmuz darbe girişimi FETÖ tarafından yapıldı, şüphemiz yok. Bu darbe girişimini halk püskürttü. 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde şehrinizde devlet tarafından yapılan tüm anma programlarına iştirak edin.

İKİNCİ DARBEYİ AK PARTİ YAPTI

Şehitler bizim şehidimiz, gaziler bizim gazimiz, onları yalnız bırakmayın, onlara sahip çıkın. İkinci darbe ise 20 Temmuz'da AKP hükümeti ve Erdoğan tarafından yapılmış bir siyasi darbe. Bu darbeyle mücadele etmeyi sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

LYS sonuçları saat kaçta açıklanacak?