BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kılıçdaroğlu'na İzmir'in suyunu ucuzlat çağrısı

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, halkı popülist vaatlerle kandırmakla suçladığı Kılıçdaroğlu'na İzmir'in suyunu hatırlattı.

Abone ol

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Kılıçdaroğlu’nun mazotu 1.5 TL yapacağını söylediğini belirterek "Yerel iktidar olduğun İzmir, Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyor. Sen mazotu bırak, önce suya bak. Önce İzmirlilere en pahalı suyu kullandırtmaktan vazgeç, suyu ucuzlat samimiyetini görelim” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili, 25. dönem Milletvekili adayı Nesrin Ulema, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun samimiyetsiz olduğunu ve popülist politikalarla halkı kandırdığını dile getirerek “Kemal Kılıçdaroğlu, birçok vaatlerde bulundu. ‘Mazot 1,5 TL olacak. Kredi kartları borçlarının faizleri silinecek. Emekliye ikramiye verilecek. Asgari ücret 1.500 TL olacak’ diyor. Seçmene mazot 1.5 TL olacak diye vaatte bulunanlar, İzmirliye Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandırıyor” diye konuştu.

"İZMİR'İN SUYUNU UCUZLAT"
Ulema, “Sayın Kılıçdaroğlu, eğer vaatlerinde samimiyetini göstermek istiyorsa önce bunu İzmir’de göstermesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Yerel iktidar olduğun İzmir, neden Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanmak zorunda kalıyor. İktidar olursan mazotu ucuz vereceğini söylüyorsun. Sen önce İzmir’de su fiyatlarını ucuzlat. Ucuz mazot vaat ediyorsun, sonra da kalkıp Türkiye’nin en pahalı suyunu içiriyorsun. İzmirli senden ucuz mazottan önce, ucuz su bekliyor."

"BUNLAR BU MİLLETİ CAHİL SANIYOR"
Cem Uzan vaatleri ile Kılıçdaroğlu vaatlerinin yan yana getirildiğinde sıralamasının dahi aynı olduğunu vurgulayan Ulema, sözlerini şöyle tamamladı: “Bunlar hâla bu milleti cahil sanıyor. Bu milletin ne düşündüğünü, ne hissettiğini, ne istediğini bilmiyorlar. Bu millet çift anahtar vaat eden siyasetçileri de gördü. Bu millet; ‘O ne veriyorsa, ben yüzde 5 daha fazlasını veriyorum’ diyen siyasetçileri de gördü. Kılıçdaroğlu’nun sadece dört vaadi 100 milyar tutuyor. Kılıçdaroğlu gerçekten samimi ise yerel iktidar oldukları İzmir’de Türkiye’nin en pahalı suyunu içirmesin. Suyu ucuzlatsınlar da görelim.”