BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Kılıçdaroğlu yine ofsayta düştün

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gezi Parkı olayları dosyanın bir bölümünü alan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı eleştiren ...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gezi Parkı olayları dosyanın bir bölümünü alan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu’na "Kemal Bey herkes için adet olan şey, AK Parti İl Başkanlığı için kabahat mı oluyor? Sayın Genel Başkan üzgünüm, yine ofsayta düştünüz" şeklinde yanıt verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Twitter üzerinden yanıt veren Çelik, "Sayın Kılıçdaroğlu’na göre, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Gezi Davası dosyasının bir nüshasını savcılıktan almış olması yargıya müdahaledir. Kemal Bey, bilmelidir ki, CMK’ya göre, davacı veya zarar gören özel ve tüzel kişilerin avukatları dava dosyasının bir suretini alabilirler. İstanbul İl Başkanlığımızın bazı araçları Gezi olayları esnasında tahrip edilmiş veya yakılmıştır. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bu davada davacıdır. Kemal Bey herkes için adet olan şey, AK Parti İl Başkanlığı için kabahat mı oluyor? Sayın Genel Başkan üzgünüm, yine ofsayta düştünüz" dedi.
(İHA)