BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.506,68
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kılıçdaroğlu teröre, teröriste şevk verdi!

Kılıçdaroğlu'nun, 'Terörle mücadele edecek asker mi bırakıyorsunuz' sözlerine Bülent Gedikli'den gelen yanıt sert oldu.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Terörle mücadele edecek asker mi bırakıyorsunuz, askerin morali bozuk" açıklamasına sert tepki gösterdi. Gedikli, Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerle teröre şevk verdiğini öne sürdü.

TV8'de Erkan Tan'ın konuğu ola Gedikli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine şöyle tepki gösterdi:

"HAPİSTE PAŞA YOKTU, TERÖR YİNE VARDI"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Terörle mücadele edecek askermi bırakıyorsunuz, askerin morali bozuk' sözlerine de tepki gösteren Gedikli, "Kendisi de bu sözün yanlışlığını anlamıştır. Kılıçdaroğlu ağzından kaçırdı herhalde. Normal düşünen bir insan böyle bir yorumda bulunmaz. Kurumsal yapı görevini her şartta yapar. Onlar için moral bozukluğu falan olmaz, böyle şeyler de konuşulmaz. Hiçbir çevreden bu yoruma destek de duymadım" dedi.

Terörün 25 yılın sorunu olduğunu ifade eden Gedikli, "O zamanlar hapiste olan paşa yoktu, yine terör vardı. Kaos olsun, yıkıcı eleştiriler gelsin istiyorlar. Bunlar işi yanlış noktalara getirir. Mesele Türkiye'nin meselesidir. Türkiye'nin geleceği ile alakalıdır. Bu mesele siyasetin sorunudur. Siyasetin meselesine sorumlu açıklamalar ile katkı vermek gerekir. Katkı vermek yerine şevk verirseniz yanlışa düşersiniz" dedi.