BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu selamlaşmak için ayaklandı ama...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, selam vermek için ayaklandığı Cemil Çiçek'in kendisi ile tokalaşmaması sonrası büyük bir şaşkınlık yaşadığı görüldü.

Abone ol

Anayasa Mahkemesinin kuruluşunun 52. yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilen tören protokolünde ilginç anlar yaşandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Meclis Başkanı Cemil Çiçek ile tokalaşmak için ayaklandığı sırada, Çiçek'in Kılıçdaroğlu'yla tokalaşmaması dikkatleri çekti.

AYM'nin kuruluşunun 52. yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilen törende devletin zirvesi hazır bulundu. Törende Twitter ve HSYK kararları için 'Saygı duymuyorum' diyen Başbakan Erdoğan ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç basın mensuplarının tokalaşarak poz verdi.

CEMİL ÇİÇEK, KILIÇDAROĞLU'NU ES GEÇTİ

30 Mart yerel seçim sürecinde birbirlerine yönelik sert ifadeler kullanan Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da törende tokalaşması dikkat çekti. Ali Babacan ve Cemil Çiçek'in de katıldığı törende Erdoğan'ın ardından salona gelen Çiçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadan yerine geçti.

İşte o anlar: 

31579.20140425131917.jpgHAŞİM KILIÇ'TAN ERDOĞAN'A SERT YANITLAR

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, mahkemenin 52'nci kuruluş yıldönümü töreninde hükümeti hedef alan sert açıklamalarda bulundu..(TIKLA OKU)