BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 35,00
ALTIN 2.434,64
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan Haşim Kılıç'a hakettiği yanıtı verir!

Hükümetin nabzını yakından tutan gazetecilerden Abdülkadir Selvi, Erdoğan’ın Kılıç'a sert bir yanıt vereceğini iddia etti...

Abone ol

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, "Sayın Başbakan bu konuşmanın altında kalmaz. Hak ettiği tonda yanıt verir" dedi.

Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinin Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın iktidara çok sert eleştiriler yönelten konuşmasından rahatsız olduğunu söyledi.

Selvi, Erdoğan’ın konuşması sonrası Kılıç’ın elini sıkmadığına dikkat çekti. Selvi’ye göre Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de konuşmadan rahatsız oldu ve yarım ağız elini sıktı.

Erdoğan’a yakınlığıyla yanınan Selvi, CNN Türk’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Haşim Kılıç'ı tebrik etmedi. Sayın cumhurbaşkanı da hararetle tebrik etmedi. Yarım ağızla elini sıktı. ayrılırken de Sayın Cumhurbaşkanı ile ayaküstü konuştu anayasa mahkemesi başkanı. Başbakan ne yol boyunca ne ayrılırken Haşim Kılıç'la tek bir söz etmedi.

Anayasa mahkemesi sayın başbakanın söylediği ve söylemediği ne kadar ifadeler varsa onun üzerine gitti. Örneği sığ bir yaklaşım denilmesi salona yakışmadı. Sayın başbakan bu sözlerin altında kalmaz. gereken cevabı hak ettiği tonda verir. "