BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,69
ALTIN 2.409,65
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu Sayın Başbakanım deyince...

Dün Meclis Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlanan Bütçe Kanunu Tasarısı sırasında CHP lideri Kemal kılıçdaroğlu yeni bir gafa imza attı.

Abone ol

Dün Meclis Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlanan Bütçe Kanunu Tasarısı sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir gafa imza attı. Kılıçdaroğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'a 'Sayın Başbakanım' diye hitap etti.

Bütçe görüşmelerinde yaklaşık bir saat Meclis Genel Kurulu'na hitap eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu , hükümete Sayıştay raporuyla yüklenmek isterken zaman zaman dil sürçmeleri de yaşadı.

Bütçeyle ilgli hazırlanması gereken Sayıştay raporunun neden hazırlanmadığını sorgulayan CHP lideri konuşmasında Erdoğan'a seslenirken 'Sayın Başbakanım' ifadesini kullanınca bir kez daha dile düştü.

KANALD MUHABİRİ TWİTTER'DA YAZINCA PAYLAŞIM REKORU KIRDI

CHP liderinin 'Sayın Başbakanım' ifadesini ilk fark eden isim Kanal D muhabiri Seçil Özer oldu. Özer, CHP liderinin bu ifadesi sonrası 'Kılıçdaroğlu az önce erdoğan'a "Sayın BaşbakanIM" dedi.. İki kişiden biri olabilir mi diye düşünmeye başladım :)' satırlarını paylaştı.

Bu twitter sosyal medyada adeta bir fırtına estirdi. 15 dakikalık zaman diliminde 330 kez RT edilen paylaşım hakkında yüzlerce kişi ise yorumlarda bulundu.

İŞTE O TWİTLERDEN BAZILARI

sayinbasbakanim.jpg