BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu Sarıgülü bitirecek iddiası

Önce Ecevit ardından da küskünler. Kemal Anadol, Kılıçdaroğlu'nun birleştirici olacağını söylerken bir kişiyi ayrı tuttu!

Abone ol

İNTERNETHABER- CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol,Başbakan'a yüklendi, Sarıgül hareketinin bittiğini iddia etti. Anadol, Erdoğan artık Kılıçdaroğlu'ndan korksun diye seslendi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, Kanal D Haber'de Mehmet Ali Birand'ın sorularını cevapladı. Başbakan Erdoğan'ın bugün yaptığı açıklamaları değerlendiren Anadol, Erdoğan'ın CHP'nin iç işlerine karışmaması gerektiğini söyleyerek, Erdoğan artık CHP'den Kılıçdaroğlu'ndan korsun diye seslendi.

İşte Anadol'un canlı yayındaki o sözleri;

Önce işsizliği karşı çıkacağız. Sayın Başbakan, Kılıçdaroğlu'ndan korksun. O çocuklarını zengin etmeyeceğini, yolsuzluk yapmayacağının sözünü verdi.

KASET İDDİALARI

Bir komplo var ortada. Sayın Başbakan bunun sorumlusunu bulacağını kalkıp bunları konuşuyor. Kendisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin iç işlerine karışmasın.

DOSYA SAVCILIKTA SORUMLULARI BULUNSUN

Bir Başbakan bu konuda neden bu kadar konuşuyor. Dosya savcılıkta, kim yaptıysa senin bulman gerekiyor. "Ortada bir komplo var" diyoruz ancak kendisi duymuyor. Kendi sesini dinleyenleri buluyor da bunu neden bilmiyor. Kaset meselesi failleri bulunmadan bitmez.

KASETİN ZAMANLAMASI DİKKAT ÇEKİCİ

Kaset bugün gelinin noktanın en büyük faktör olmuştur. Anayasa ülkenin gündemindeydi. Trafik kanununa göre 5 saat boyunca araç kullanamassınız. Gün içerisinde 18 saat çalıştık ardından da kalktı 10 gün ara verdik. Zamanlaması neden bu noktaya geldi. O kaset nihayi oylama sırasında çıktı, zamanlamasına dikkat.

YENİ KARAOĞLAN RÜZGARI ESİYOR

79 seçimlerinde 4 kişi kaldık. Hepsini gördük, Ecevit'te Zonguldak'a açık bir arabada seçim gezisi yaptık onu hatırlıyorum. O havayı hatırlıyorum şimdi. CHP'nin bu havaya girmesinin çok çeşitli nedenleri vardı. CHP'nin bu havaya girmesinin en önemli nedeninden biri de bu iktidardır.

Erken seçim yapar mı iktidar?

İsterlerse yapsınlar biz hazırız.

SARIGÜL HAREKETİ BİTMİŞTİR

Sarıgül'ün hareketi bitti, Kılıçdaroğlu'nun çıkışıyla bu bitmiştir. Liste savaşı felan olmaz. Her kurultay öncesi her partide olduğu gibi listeye girmek için bir mücadele olur. Bir rekabet olur ve bu gayet doğaldır. Bence Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir insiyatif göstermemiz gerekiyor.