BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.393,69
HABER /  DÜNYA

Kılıçdaroğlu, Konak Belediyesi Çocuk Senatosu’nda

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Tanıtım Günleri” fuarında stant açan Konak Belediyesi’ne büyük ilgi gö...

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Tanıtım Günleri” fuarında stant açan Konak Belediyesi’ne büyük ilgi gösterdi. Belediyenin geliştirdiği projeleri yakından inceleyen Kılıçdaroğlu, Başkan Hakan Tartan’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
“Kentine Güvenen Kentler” sloganıyla CHP’li belediyelerin İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlediği “Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Tanıtım Günleri” fuarına katılan Konak Belediyesi, ödüllü projeleri, spordaki şampiyonlukları, Çocuk Senatosu ve Sevgi Evleriyle stantlardaki yerini aldı. Fuarın açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı.
Belediyelerin stantlarını gezen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Konak Belediyesi’nin Sevgi Evleri standında, kadınların el emeği ürünlerini inceledi. Konak Belediyesi’nin Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdiği ‘Kadın Koop’ hakkında da bilgi alan Kılıçdaroğlu, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ve İzmir’in üretken, emekçi kadınlarını kutladı. Sevgi Evleri’nin ardından İzmir Necdet Alpar Mask Müzesi çalışmalarını inceleyen Kılıçdaroğlu, mask için yüz kalıbı alma uygulamasını izledi. Konak Belediyesi Çocuk Senatosu üyeleriyle de buluşan Kılıçdaroğlu, minik senatörlerin oturumuna katıldı.
Öncü ve yenilikçi çalışmalarıyla ilklerin kenti olan bir Konak meydana getiren Başkan Tartan, “Konak Belediyesi kültür, sanat, sağlık, müzeler, kadın, genç ve çocuklarımıza yönelik çalışmalarla, Türkiye ve dünya çapındaki ödülleriyle, kısacası her şeyiyle bu fuarda yer aldı. Çalışmalarımızın ilgiyle izlendiğini ve beğenildiğini gördük. Bu ilgi bizi tabi ki mutlu etti” şeklinde konuştu.
2 Haziran tarihine kadar sürecek fuarda Konak Belediyesi hem stantlar hem de birbirinden renkli etkinliklerle yer aldı. Konak Belediyesi butik müzeleri, Türkiye Şampiyonu takımı Kadın Futbol sporcuları, dünyanın ilk ve tek Çocuk Senatosu, Türkiye’nin en kapsamlı kampanyası Mavi Kapak Mavi Sevgi, Konak Belediyesi kültür ve eğitim yayınları, özel eğitim gereksinimli öğrenciler için ilk okuma-yazma çalışması ile ‘Kentine Güvene Kentler’ buluşmasındaki yerini aldı.