BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçaroğlu Uludere'ye gidiyor

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Uludere'ye gidecek

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  Yılbaşını deprem bölgesi Van'da geçirecekken, yarın ise sınırda 35 köylünün yaşamını yitirdiği Uludere'ye gidecek.

CHP yönetimi Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak başkanlığındaki 3 kişilik heyeti de bugün Uludere' ye gönderdi.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Yeni yılda kardeşliğimiz için, birliğimiz için çok ama çok çalışacak olan CHP, gece gündüz demeden, hukuk devletinden yana olanlarla, sosyal devlet isteyenlerle el ele omuz omuza yoluna devam edecek'' ifadesini kullandı.

CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladığı bildirildi. Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle:

''Boyası dökülen ve foyası ortaya çıkan AKP'nin neden olduğu bütün olumsuzluklara rağmen geleceğe güvenle, umutla bakarak yeni bir yıla giriyoruz. AKP İktidarında çok büyük sorun ve sıkıntılarla karşılaşan vatandaşlarımızın da içleri boşaltılan, değerleri aşındırılan kurum ve kuruluşlarımızın da yeni yıla umutla güvenle girmesini istiyorum. Çünkü, CHP yeni yılda da her tür hukuksuzluğa karşı çıkmaya devam edecek, AKP'nin sivil diktasına boyun eğmeden, halkımızla el ele vererek, yolsuzluklara, haksızlıklara karşı, yılmadan hukuk mücadelesini sürdürecek.

Yeni yılda kardeşliğimiz için, birliğimiz için çok ama çok çalışacak olan CHP, gece gündüz demeden, hukuk devletinden yana olanlarla, sosyal devlet isteyenlerle el ele omuz omuza yoluna devam edecek. Böylece AKP'nin, Türkiye'yi yönetemediğine inanan geniş kitlelere, geçmişte olduğu gibi günümüzde de 'Türkiye'de CHP var' dedirtecek ve Türkiye'nin sahipsiz olmadığını gösterecek.

Bu duygu ve düşüncelerle, yurt içinde ve yurt dışındaki vatandaşlarımızla, nerede yaşıyorsa yaşasın insanlık aleminin her ferdinin yeni yılını kardeşlik, sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle kutluyor, saygılar sevgiler sunuyorum.'