BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  GÜNCEL

KGB sonuçları 2018 KPSS/6 yerleştirme sonucu TC ile sorgulama

2018 KGB sonuçları açıklandı binlerce memur adayı KPSS/6 yerleştirme sonuçlarını sorgulamak için Karayolları Genel Müdürlüğü kamu personeli ais.osym.gov.tr adresine TC şifresi ile giriş yapıyor. KPSS sonuçları KGB sorgusu yapma ÖSYM ekranı haberimizde

Abone ol

2018 KGB sonuçları açıklandı, KPSS/6 puanı ile Karayolları Genel Müdürlüğü yerleştirme sonuçları erişime açıldı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda KPSS 2018/6 KGM kamu personeli alımı tercih işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Başvuruda bulunan adaylar tercih sonuçlarını ÖSYM’nin aday işlemleri sayfasına T. C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak sorgulayabileceklerdir.

KGM SONUÇ SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, yerleştirildikleri sözleşmeli personel pozisyonlarına Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından hizmet sözleşmesi hazırlanmak suretiyle doğrudan atanacaklardır.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.