BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

KEYe itiraz etti 60 katını aldı

Tam 8 sene KEY kesintisi yapılmıştı. Ama eline 21 YTL tutuşturdular. İtiraz etti. Tam 60 katını aldı. İşte örnek itiraz dilekçesi;

Abone ol

Dün başlayan KEY ödemeleri çıldırtıyor. Önce internet siteleri çöktü; kimse kaç lira alacağını bilemeden bankaya gitti. Üstüne üstlük, bankaya gidenler beklediklerinden çok az parayla karşılaştılar. İtiraz edenlerden biri tam 60 kat fazlasını aldı.

Burhan Karakaş, 21 YTL
yerine 1.277 YTL alınca çok
mutlu oldu...

Ziraat Bankası Emirgan Şubesi'nde ilginç bir örnek yaşandı. NTV'nin haberine göre parasını almak için bankaya giden Burhan Karakaş, 21 YTL ödeme yapılınca şaşkına döndü. 

Bankadan ödeme sırasında makbuz da almayan Karakaş, itiraz hakkı olduğunu öğrenince tekrar bankaya döndü. 

Banka müdür yardımcısı “Para yatırılırken makbuz verilir, para çekilirken makbuz vermiyoruz. Ancak istek üzerine veriyor” yanıtı verdi. 

Burhan Karakaş makbuz almayı beklerken, ekrandan alacağını kontrel eden bir başka yetkili KEY alacağının 21 YTL değil, 1.277 YTL olduğunu söyledi.

İTİRAZ HAKKINIZ VAR

Ödemeler 8 Ağustos’ta son bulacak. Listelerde isimleri olmayan veya ismi olduğu halde rakamı az çıkan hak sahipleri ile b

ÖNEMLİ UYARI!

Para beklediğinizden daha az ise itiraz hakkınızı kullanabilmeniz için bankadan ödeme makbuzu almayı unutmayın. Bankalar istemediğiniz taktirde makbuz vermiyor.  

unların mirasçıları, 27 Temmuz 2008 ile 27 Ekim 2008 tarihleri arasında itiraz edebilecekler.

NEREYE İTİRAZ EDECEKSİNİZ?

KEY ödentilerini yapan kurum ve kuruluşlara itiraz edilebilecek. Özel sektör çalışanlarının (1987-1995 arasında SSK’lı olarak özel sektöre ait 10 veya daha fazla işçinin çalıştığı işyerlerinde çalışmışlarsa) eski adıyla SSK’ya yeni adıyla SGK’ya itiraz edecekler. İtirazlarda belge yoksa itirazınız kabul olmaz.olmaz.

HANGİ DURUMDA İTİRAZ EDİLMELİ?

keyodemeleri.com web sayfasından veya 27 Temmuz Tarihli mükerrer sayılı Resmi Gazete’den veya en yakın Ziraat Bankası’ndan adınızın listede olup olmadığını öğrenin, yoksa itiraz edin.

Adınız var ama çıkan KEY ödemesi beklediğinizden çok az ise yine itiraz edin.

ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI İTİRAZ DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYIN!

KAMU SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARI İTİRAZ
DİLEKÇES İÇİN TIKLAYIN!