BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Kesintisiz 1 hafta Game of Thrones

Game of Thrones, üçüncü sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bakın Game of Thrones yeni sezonda nelere gebe...

Abone ol

Game Of Thrones, CNBC-e yayınından hemen sonra kesintisiz olarak CNBCE.TV’de 1 hafta boyunca izlenebilecek.

Yayınlanacak üçüncü bölümde; Tyrion yeni sorumluluklar üstlenir; Jon Fist of the First Men’e götürülür; Daenerys kölelerle buluşur; Jaime onu tutsak edenlerle bir anlaşma yapar.

3. SEZON 10 BÖLÜM

Game Of Thrones’un “A Storm of Swords” kitabının yalnızca yarısını konu alan üçüncü sezon, 10 bölümden oluşuyor. Yeni sezonda, bir Yabanıl olarak hayata gelen ve Gece Nöbetçileri tarafından büyütülüp, onlardan biri olduktan sonra da sözünü bozup Yabanıllar’a katılan ilginç ve acımasız karakter, Mance Rayder’i görüyoruz.

“Rome” dizisinden tadığımız Ciarán Hinds, Mancs Rayder karakterine canlandırırken 60’ların kült dizisi “The Avengers”ın Emma Peel karakterini canlandıran Diana Rigg’i, Kral’ın yeni eşi Margaery ve erkek kardeşi Loras Tyrell’in büyük annesi Olenna Tyrell rolünde izleyeceğiz.

Yeni sezonda, Daenerys bir yolculuğa hazırlanırken Ed Stark’ın infaz sahnesinin etkisini aratmayacak olaylara şahit olunacak ve Westeros semalarında kışın soğuk rüzgarları tüm hiddetiyle esmeye başlayacak.

KESİNTİSİZ BİR HAFTA

‘Game of Thrones’ yeni sezon her Pazartesi 22.00’de CNBC-e’de başlıyor. Dizi, CNBC-e yayınından hemen sonra kesintisiz olarak CNBCE.TV’de 1 hafta boyunca izlenebilecek.