BIST 10.182
DOLAR 32,32
EURO 35,04
ALTIN 2.455,40
HABER /  GÜNCEL

Kendi verdi gasp edildim dedi

'Evime dilenci gibi gelip bir bardak su isteyen kişi yüzüme sprey sıkıp kolumdaki 3 bileziğimi adlı' dedi ama yalan söylüyordu

Abone ol

Eskişehir'de eşinden boşanmış olan bir çocuk annesi 27 yaşındaki Zeynep Özdemir, “Evime dilenci gibi gelip bir bardak su isteyen kişi yüzüme sprey sıkıp kolumdaki 3 bileziğimi aldı” iddiasının gerçek olmadığı ortaya çıktı. Özdemir'in bileziklerini erkek arkadaşına verdiği belirlendi.

Çamlıca Mahallesi Veysel Sokak'ta öğle saatlerinde meydana gelen olayda Zeynep Özdemir, eve gelen annesi Aliye ve babası İlyas Özdemir'e, bir kişi tarafından yüzüne sprey sıkılarak kolundaki bileziklerinin alındığını söyledi. Anne Aliye Özdemir, ‘155 Polis İmdat’ hattını arayarak durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Zeynep Özdemir, gelen polislere, “Başında eski bir fötr şapka, beyaz gömlekli, bir kolu sarı olan 50 yaşlarında bir adam, evimizin kapısını çaldı. Bana ‘Allah rızası için bir bardak su ver’ dedi. Mutfaktan su alıp geldiğimde yüzüme sprey sıktı. Kolumdaki 3 altın bileziği ve çantamdan bir miktar parayı zorla alıp kaçtı” dedi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Bürosu ekipleri, Zeynep Özdemir'i çelişkili ifade vermesi üzerine çapraz sorguya aldı. Özdemir polislere, gasp edilmediği itiraf etmek zorunda kalarak, “Bileziklerimi erkek arkadaşıma verdim. Bunu anneme söyleyemediğim için böyle bir yalanı uydurdum” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Zeynep Özdemir hakkında ‘suç uydurmak ve polisi oyalamak’ suçundan işlem yapıldığını bildirdi