BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.503,57
HABER /  GÜNCEL

Kendi kalesine 5'inci golü neden attı?

Taraftara kızıp kendi kalesine gol atan Kocaelisporlu futbolcu, o golü anlattı.

Abone ol

"41 kere maşallah" diye tezahürat eden taraftarlara kızıp kendi kalesine gol attığı için futbol literatürüne geçen Gökhan Bozkaya o anki duygularını anlattı.

2. Lig, kırmızı grupta mücadele eden Kocaelispor ile Sakaryaspor, geçen hafta sonu karşılaştı. Sakaryaspor maçı 4-1 önde götürürken; taraftarları da, Kocaeli'nin plaka koduna gönderme yaparak "41 kere maşallah" diye tezahürat yapmaya başladı.

Taraftarlara sinirlenen Kocaelisporlu Gökhan Bozkaya, maçın 87'nci dakikasında kendi kalesine gol atarak maçı 5-1 yapmıştı. Eşine nadir rastlanır bu durumdan sonra Gökhan Bozkaya tüm futbol severlerin ilgi odağı haline geldi.

Gökhan Bozkaya o olaydan sonra Sabah Gazetesi'ne konuştu. Bozkaya, yaptığı hareketini: "Ben atmasaydım, kalecimiz Metin Abi veya takımdan bir başka arkadaş atacaktı. O anki psikolojimizi kimse bilemez. Böyle bir golü atmak zorundaydım ve attım" şeklinde anlatarak, pişman olmadığını dile getiriyor.

Bozkaya'nın öyküsü hayli ilginç. Bozkaya, futbola 1999'da Fenerbahçe ile başlamış. Sivasspor, Eskişehirspor, Giresunspor ve Malatyaspor formasını giymiş. Malatyaspor'da oynarken dizindeki çapraz bağ dokusu kopmuş. Sakatlığı yüzünden yeşil sahalardan uzaklaşmış; 2 yılda 4 kez ameliyat olmuş. Kocaelispor ile yeniden yeşil sahalara dönen Bozkaya yaşadıklarını "yeşil-siyah yeniden doğuş" diye tamamlıyor.