BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,11
ALTIN 2.472,62
HABER /  GÜNCEL

Kendi cenazesinde ortaya çıktı

Trafik kazasında ölmüştü. Ailesi cenaze töreninde ağlıyordu. Ama birden adam ortaya çıkınca herkes kalp krizinin eşiğinden döndü!

Abone ol

Brezilya medyasında çıkan haberlere göre 59 yaşında bir adam kendi cenaze törenine katılarak ailesini şaşırttı.

Bir tuğla ustası olan Ademir Jorge Goncalves’in yakınları cenaze töreninden bir gün önce ülkenin güneyindeki Parana eyaletinde meydana gelen bir trafik kazasında ölen kişinin kimliğini belirlemiş ve polise Goncalves olduğunu bildrmişlerdi.

Polis O Globo gazetesine yaptığı açıklamada kaza sonrası cesedin kötü durumda olduğunu bu nedenle yekaınlarının kimlik belirleme işlemini zorlukla yaptığını belirtti.

Goncalves’in geceyi arkadaşlaruyla rom gibi bir içki olan “pinga” içerek geçirdiği anlaşıldı.

Yeğeni Rosa Sampaio, Goncalves’in cenaze töeninin yapıldığı pazartesi sabahına dek bu olaydan haberdar olmadığını söyledi.

Sampaio, aralarında adamın annesinin de bulunduğu diğer yakınlarının kuşkulandıklarını ama teyzesi ve dört arkadaşının cesede kimlik tespiti yapmaları sonrası herkesin ölenin Goncalves olduğuna inandığını söyledi.

Sampaio, O Globo gazetesine, “Ne yapabilirdik ki? Cenaze töreni yaptık” dedi.

Bir polis sözcüsü ise bu mutlu sonu memnuniyetle karşıladığını söyledi: “Üzerinden çok geçmedi ki, yürüyen ölü cenaze töreninde ortaya çıktı. Herkes rahatladı.” Cesette kimlik tespiti daha sonra doğru bir şekilde yapıldı ve ülkenin başka bir eyaletinde gömüldü.