BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Kendall Jenner ablasının yolunda ilerliyor!

Kendall Jenner instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafı ile ablası Kim Kardashian'a benzetildi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Kardashian ailesinin en küçük üyelerinden biri olan Kendall Jenner'ın ablası Kim Kardashian ile benzerliği dikkat çekti. 

Kardashian ailesinin 18 yaşındaki güzel ferdi Kendall Jenner realty show yıldızı ablası Kim Kardashian'a günden güne benzemesi ile dikkat çekti. Sosyetik güzel Kendall Jenner geçtiğimiz gün instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile dikkatleri çekti. 18 yaşındaki sosyetik yıldız koyu renkli makyajı, koyu eyelinerleri ve yaptırdığı saçları ile ablası Kim Kardashian'a inanılmaz benzerliği ile dikkat çekti.

1.20140530101339.jpg

Son dönemde güzelliği ve yer aldığı projeler ile magazin basınında yer almaya başlayan sosyetik güzel Kendall Jenner Paris Moda Haftası kapsamında Givenchy, Chanel gibi birçok ünlü marka ile podyuma çıkmış geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen amfAr Gala'da sunuculuk yapmıştı. Magazin basını tarafından güzelliği ile ablası Kim Kardashian'a benzetilen Kendall Jenner yer aldığı projeler ve adından söz ettirmeye başlaması ile de ünlü güzelin Kim Kardashian'ın izinden gittiği belirtildi.

2.20140530101548.jpg