BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kenan Işık Gaziantepe geliyor

Eğitim alanında başarıları ve ilkleriyle sürekli adından söz ettiren Sunguroğlu Lisesi, isimsiz kahramanları anmak için bir gece düzenliyor.

Abone ol

Eğitim alanında başarıları ve ilkleriyle sürekli adından söz ettiren Sunguroğlu Lisesi, kuruluşunun 20. yılında isimsiz kahramanlarını ağırlamaya hazırlanırken 29 Mayıs Cumartesi saat 20.30'da Şahinbey Parkında düzenlenecek olan törende sunuculuğunu tiyatro, sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimlerinden birisi olan Kenan Işık'ın yapacağı öğrenildi.

Efsanenin arkasındaki isimsiz kahramanlar için düzenlenecek olan gecenin sunumunu üstlenen ünlü tiyatro, sinema ve televizyon programcısı Kenan Işık'ın 29 Mayıs akşamı Gazianteplilerle buluşacağını ifade eden SUNDER Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu, “Sunguroğlu Lisesi'nin 20. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde hazırlıklarını sürdürdüğümüz kutlama programımız Kenan Işık tarafından sunulacaktır.

Kamuoyunun yakından tanıdığı tiyatro, seslendirme ve televizyon program sunucusu Kenan Işık gecenin en güzel şekilde geçmesi için bizleri desteklemek ve sunum yapmak için Gaziantep'e gelecek. Geceyle ilgili bütün çalışmalarımızı tamamladık. Tarihi bir geceyi Gazianteplilere yaşatmak için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla ciddi çalışmalar yürütüyoruz.

Kenan Işık'ın sunumuyla gerçekleşecek olan geceye efsanenin mimarı olan isimsiz kahramanlarımızı merak edenleri mutlaka bekliyoruz. 29 Mayıs Cumartesi saat 20.30'da Şahinbey Parkında gerçekleştirilecek olan gecede çeşitli sürprizlerimizde olacak” dedi.

Kamuoyunun merakla beklediği efsanenin arkasındaki isimsiz kahramanlar programıyla ilgili bütün çalışmaların tamamlandığı öğrenildi.