BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN

Kenan Doğulu Açıkhava'yı salladı

Ünlü popçu Kenan Doğulu TNT ana sponsorluğunda gerçekleştirilen yaz konseri kapsamında sevenleri ile Açıkhava'yı salladı

Abone ol

Kenan Doğulu yeni single'i ile TNT ana sponsorluğunda MAP İletişim, Atlantis Yapım ve Kirli Kedi Organizasyon'un düzenlediği "TNT Yaz Konserleri 2011" konserinde hayranları ile buluştu

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Kenan Doğulu dün akşam albümlerinin en sevilen parçalarının yanı sıra yeni single'i Şans Meleğim'i ilk kez Açıkhava sahnesinde seslendirdi. Dört kez üst üste binlerce kişi tarafından hep bir ağızdan söylenen "Şans Meleğim" şarkısı Açıkhava'yı inletti.

Kenan Doğulu "ERGO Harika Yetenekler" Projesinden Burak Beşir ile aynı sahnede buluştu.
Ayrıca, Türkiye'nin en çok tercih edilen online satınalma sitesi Grupanya, 1. Yaşını kutlama etkinliklerine TNT Yaz Konserleri 2011 ile başladı. Talihli 3 kişi ünlü sanatçı Kenan Doğulu'nun kulisine girip onlarla tanışma şansına sahip oldu.

Açıkhava'yı dolduran binlerce kişi Kenan Doğulu şarkılarıyla eğlendi. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Kenan Doğulu müzikseverlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.
Kenan Doğulu ve Sibel Can "Hançer" parçasına sahnede düet yaparken Harbiye Açıkhava'da yer yerinden oynadı. Söz ve müziği Kenan Doğulu'ya ait Hançer parçası Sibel Can'ın son albümü Seyyah'da yer alıyor. İkilinin geçtiğimiz günlerde birlikte kameralar karşısına geçtiği Hançer parçasının klibi müzikseverlerden yoğun ilgi görüyor.

Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) ve ERGO tarafından yürütülen "ERGO Harika Yetenekler" projesi kapsamında Royal Scottish Academy'de (İskoç Kraliyet Akademisi) yüksek lisansını tamamlayan, 2008 yılında, Berklee College of Music'in WST (World Scholorship Tour) bursunu kazanan ve halen Berklee College of Music'te müzik kariyerine devam eden Burak Beşir, flütüyle sahnede Kenan Doğulu'ya eşlik etti.