BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Kemal Doğulu'dan yarışmacılara Oscar heykelciği!

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Kemal Doğulu yarışmacıların hepsine ateş püskürdü.

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Ayşegül Doğan, Nihal Candan'ın botlarını beğenmeyince Nihal Candan "Kendine sürekli yakışan şeyleri giymediğin için yorumunu ciddiye almıyorum" diye çıkıştı.


Ayşegül "Beni eleştirmek için aciz yorum yapıyorsun demek ki yaratıcı değilsin" deyince Nihal "Sen eleştirdiğin için seni eleştiriyorum. Senin yaratıcılığın ne?" dedi. Ayşegül, Nihal'in Özden Cerrahoğlu'nu savunduğu için bu duruma düştüğünü söyledi. Nihal bunların kendi düşünceleri olduğunu söyledi ve Ayşegül'ün herkesle bağırarak konuşmasından sıkıldığını, sorunu kendisinde değil başkasında araması gerektiğini söyledi. Ayşegül "Bu benim kişisel davranış şeklim ama sen bana bunu yapamazsın" diye cevap verdi. Nihal Candan ise "Sen o kadar negatif birisin ki ben biraz ortamı yumuşatıyordum ama artık bende böyleyim" dedi.


Çiğdem Çelik ise Nihal Candan'a "Üzülen ağlayan sen miydin şimdi ateş saçıyorsun" dedi. Nihal Candan ise "Gülünce çocuk oluyorum ya bundan sonra en yetişkin halimle geleceğim" dedi. Çiğdem, Nihal'in üzülmediğini ve rol yaptığını iddia etti. Nur Yerlitaş tartışmaya müdahale etti ve Nihal'i jüri karşısına göndermesini istedi.


Nihal Candan jüri karşısına çıktıktan sonra Kemal Doğulu yarışmacıların hepsine ateş püskürdü. "Kıyafete yorum yapmıyorsanız hiç birşeye yorum yapmayın" diye çıkıştı. "Hepinizin patlama hevesi var, hepiniz şımarıksınız ve biz size katlanıyoruz" dedi. Daha sonra yarışmacıların hepsine Oscar heykelciği hediye edeceğini ve çok güzel oynadıklarını söyleyerek kızgınlığını dile getirdi.

Sitene Ekle