BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
MEDYA

Özden'in durgunluğu yarışmacılar arasında olay çıkardı!

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Özden'in durgunluğu yarışmacılar arasında tartışmalara neden oldu.

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Gülşah Yılmaz; Ayşegül Doğan'ı, Buse Terim'e benzetince Nihal Candan buna güldü.


Öykü Serter ise Nihal Candan'ın söylediklerini kimsenin anlamadığı ve bu yüzden Nihal'in sürekli kendi kendine güldüğünü açıkladı. Özden Cerrahoğlu'nun kimseye yorum yapmadan oturması ve Nihal Candan'ın esprisi karşısında gülmesi Çiğdem Çelik'in dikkatini çekti ve Özden'e gönderme yaptı. Bunun üstüne Özden dışarıda da sosyal hayatı olduğunu ve sürekli koşturduğu için böyle olduğunu söyledi. Öykü Serter, Özden'e sıkılıp sıkılmadığını sordu. Özden kavgalarda bazen sıkıldığını söyledi. Çiğdem bunun üstüne "Sıkılan herkes bunu dile getirdi ve yarışmadan ayrıldı madem sende sıkılıyorsun sende git" dedi.


Ayşenur Balcı'da "Tek işimizin burası olması gerekiyor, buna uyum sağlamayanlar burada kalabalık yapmasın" diyerek Çiğdem'i destekledi. Özden'in her düşük puan aldığında ağladığını, diğer yarışmacıların modunu düşürdüğünü söyledi. Özden kapasitesinin çok fazla olduğunu ve birden fazla işe yetişebildiğini söyledi. Ayşegül Doğan, Nihal dışında yarışmada hiçbir şeye katılmadığını, yorumlarını bile zoraki yaptığını söyledi.


Öykü Serter'de yorum yapmak için söz vermek istediğinde Özden'in sürekli ağladığını, bu yüzden onu sürekli atladığını söyledi. Özden ise rahatsızlandığında huysuz olabildiğini söyledi. Daha sonra Ezgi Ünal'ın dediği bir lafı Özden'in onaylaması Ayşegül Doğan'ın gözünde kaçmadı ve bunun üstüne ikili arasında tartışma yaşandı. Ayşegül, Sinem Umaş'ın söylediklerine katıldığını, Ezgi'nin arkasına destekçi aradığını ve insanlara direkt yorum yapamadığını söyledi. Bundan sonra Ezgi Ünal'a yorumlarını normal seviyeye çekeceğini o zaman Ezgi'nin kiminle kavga edeceğini merak ettiğini söyledi.


Ayşenur Balcı, Özden'in hırsına yenik düştüğünü ve bunu hastalıkla örttüğünü söyledi. Nihal Candan, Özden'i eleştirebileceklerini ama ağlamasını Ayşenur'un eleştiremeyeceğini çünkü kendisinin daha fazla ağladığını söyledi.


Ayşegül Doğan jüri karşısına geçtikten sonra Nur Yerlitaş konuyla ilgili Ayşenur'un Özden'i "Gözlüklerin altında ağlıyorsun" diye eleştirdiğini ama kendisininde gözlüklerin altında uyuduğunu söyledi. Bu duruma daha fazla dayanamadığını söyleyen Nur Yerlitaş, Özden'e sosyal hayatı bu program için biraz kısıtlamak gerektiğini burada enerjili olabilmek için dinlenmek gerektiğini söyledi. Nur Yerlitaş Ezgi Ünal'a kendisine destekçi aramamasını ve tek başına ayaklarının üstünde durmasını söyledi. Nur Yerlitaş herşeye uyduğunu ve kızlarada bunu tavsiye ettiğini söyledi.

Sitene Ekle