BIST 10.319
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.453,63
MEDYA

Ezgi Ünal, Emel Özkızıltaş'ı savununca ortalık karıştı!

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Ezgi Ünal, Emel Özkızıltaş'ı savununca tartışma çıktı.

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Ezgi Ünal, Emel Özkızıltaş'ın pantalonuna "Beğenip biz bulamıyoruz o pantalonlardan" deyince Ayşegül Doğan yorumlarıyla tartışma çıkardı.


Ayşegül Doğan, Emel'in pantalonunun bulunmaz bir parça olmadığını her mağazada olduğunu ve Ezgi'ye adres verebileceğini söyledi. Daha sonra Emel'in sürekli kürk kullanmasını eleştiren Ayşegül "Artık yüzündeki bir organ gibi geliyor" diyerek eleştirisini dile getirdi. Emel Özkızıltaş "Farklı şekillerde kullanıyorum ve seviyorum" dedi. Ayşegül Doğan "Beni kürkten soğuttun" deyince Emel Özkızıltaş "Soğuman normal çünkü ben çok güzel taşıyorum" dedi.


Ayşegül, Emel'in gözlerinden ateş çıktığını söyleyince Ezgi Ünal herşeyin ruhunun başka olduğunu söyleyerek Emel'i savundu. Ayşegül "Sen neden araya giriyorsun" diye Ezgi'ye çıkışınca Sinem "Araya girebiliriz sen buna karışamazsın" diye çıkıştı. Ezgi'nin hareketlerini eleştiren Ayşegül'e "Senin kurallarına göre hareket etmiyorum ben" diye cevap verdi.


Tartışmanın üzerine Öykü Serter, Çiğdem Çelik'e söz verince Emel Özkızıltaş'a sürekli iyi yorum yaptığı için eleştirilen Çiğdem yorumlarını çekinerek yaptı.

Sitene Ekle