BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.490,74
MEDYA

Sinem'in sosyal medya tutkusu kavga çıkardı!

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Sinem'in sosyal medya tutkusu kavga tartışmalara neden oldu.

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Ayşegül Doğan, Sinem Umaş'ı bu kombinle Amsterdan'a uygun bulmayınca aralarında tartışma yaşandı.


Daha sonra söz alan Ezgi Ünal, Sinem Umaş'ın kendisiyle ilgili paylaşım yapmasından rahatsız olduğunu ve neden bunu paylaşma isteği duyduğunu sordu. Sinem Umaş ise "Sen konuşurken kendimi öyle hissediyorum" diyerek kendini savundu. Ezgi Ünal bir daha böyle yapmaması konusunda ricada bulundu. Sinem ise bir daha yapmayacağını söyledi. Sinem Umaş hayatında ilk defa böyle birşey yaşadığını, normalde sıcak kanlı bir insan olduğunu ama Ezgi Ünal ile elektriklerinin bir türlü tutmadığını söyledi.


Gülşah Yılmaz ikilinin aralarının bozuk olmasının nedeninin Ezgi'nin, Sinem'in kombinlerini beğenmemesi yüzünden olduğunu söyledi. Sinem ise Ezgi'nin birinin kendisine kötü yorum yapmasını beklediğini onların yorumundan sonra Ezgi'nin de üstüne geldiğini söyledi. Gülşah Yılmaz, Sinem'in fanlarının ağızlarının çok bozuk olduğunu ve ağır konuştuklarını söyleyince Sinem "Onlardan ben sorumlu değilim" diyerek kendisini savundu.

Sitene Ekle