BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.393,37
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Kelime Yayınları Akila ile maceraya uçuracak

Whitbread Yılın Çocuk Kitabı Ödüllü ve Smarties Prize Adayı Akila 2 maceraya uçuruyor...

Abone ol

Çocuklar ve yetişkinler için pek çok komedi dizisi ve kitap kaleme alan ünlü yazar Andrew Norriss’in, Whitbread ödüllü Akila kitabı, Kelime Yayınları tarafından Türkiye’deki okuyucuya sunuluyor.

Dizinin ikinci kitabı Akila 2’de, teknoloji meraklısı ve macerasever okurları, kıtalararası, şaşırtıcı bir yolculuk bekliyor...

Andrew Norriss’in tüm dünyada ilgiyle okunan ödüllü kitabında, cesur ikili Tom ve Geoff’un, tarihin gizli kalmış bir köşesinde buldukları araç Akila’yla yaptıkları yolculuklar anlatılıyor. Dizinin ikinci kitabı Akila 2’de, Tom ve Geoff’un maceraları ışık hızında devam ediyor, çünkü sıradışı araçları Akila’nın, olağanüstü özelliklerini keşfediyorlar.

unnamed.20140407134454.jpgBAMBAŞKA KÜLTÜRLERİ TANIYACAKLAR

Kahramanlar, bu kitapta, meridyenler ve paraleller arasında dolaşmakla kalmıyor, bambaşka kültürlerden insanlar da tanıyorlar. Akila’ya binip keşfe çıktıkları bu serüvende bir ara hiçbir şey umdukları gibi gitmiyor ama hayatın sürprizleri onları bekliyor...

Akila 2’de, Tom ve Geoff’un, teknoloji, bilim, çevre ve tarih dolu yolculuklarında, zorluklarla baş etmeye çalışırken dostluklarını nasıl şekillendirdiklerine de tanıklık ediyoruz.

KELİME YAYINLARI

Yayın hayatına 2006’da başlayan Kelime Yayınları, her geçen yıl genişleyen yelpazesiyle çocuk ve gençlik edebiyatı alanında 160. kitabına yaklaştı. Farklı okur gruplarının gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan ve bu doğrultuda “Eğlenceli İlkokuma Kitapları”ndan “Çocuk Edebiyatı”na, “Çocuklar İçin Sanat Kitapları”ndan “İlkgençlik Kitapları”na, antolojilerden eğlenceli ve heyecanlı serüven kitaplarına çeşitli diziler yayımlayan Kelime Yayınları, çocuk ve gençlik edebiyatı alanında dünyadan ve Türkiye’den deneyimli yazar ve çevirmenlerle çalışırken, yeni seslere, yeni kalemlere de kapılarını açık tutuyor.