BIST 9.092
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,54
HABER /  GÜNCEL

Kediciklerden Obama, IŞİD ve Adnan Hoca bombası!

Adnan Oktar’ın kediciklerinden Didem Ürer ve Aylin Kocaman, Oktar’ın IŞİD’e karşı tutumunun ABD yönetimini de etkilediğini iddia etti.

Abone ol

Kamuoyunda “Adnan Hoca” olarak tanınan Adnan Oktar’ın kediciklerinden Didem Ürer ve Aylin Kocaman, Beyaz TV'de yayınlanan "Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem" programına konuk oldu.

KEDİCİK YÜKSEKLERDEN UÇTU!

Didem Ürer programdaki konuşmasında Adnan Oktar’ın IŞİD’e ilişkin ABD’ye gönderdiği mektuplar ve kitapları ile ABD’nin IŞİD konusunda söylem değişikliğine gittiğini imasında bulundu. Adnan Hoca’nın IŞİD’le mücadele konusunda düşünce kuruluşlarına mektuplar yazdığını belirten Didem Ürer, Adnan Oktar’ın IŞİD’e karşı tutumunun ABD yönetimini de etkilediğini iddia etti.

ADNAN HOCA ABD'NİN IŞİD STRATEJİSİNİ DEĞİŞTİRMİŞ!

“Obama daha önce diyordu ki; ‘IŞİD bombalamanın dışında onlarla silahlı mücadelenin dışında hiçbir şekilde durdurulamaz’ diyorlardı. Fakat hocamız gönderdiği mektuplarda IŞİD’e bomba değil fikri olarak, kitap yoluyla mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. Sonra biliyorsunuz Kerry Türkiye’ye geldi. Bunların tarihleri bellidir. Kerry’e hocamızın kitapları verildi ve arkadaşlarımız bu konuda açıklama yaptı. Ve onun hemen ertesinde Amerika’dan IŞİD’le mücadelenin ideolojik olması gerektiğiyle ilgili açıklama oldu.”