BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  GÜNCEL

Keçilere tecavüz eden adam

İngiltere'de mahkeme bir kişiyi keçilere tecavüzden suçlu buldu.

Abone ol

Daily Mirror gazetesindeki habere göre, 23 yaşındaki Robert Newman, İngiltere’nin Wiltshire kentinde hayvan çiftliğindeki bir keçiye tecavüz etmesi dolayısıyla yargılandığı mahkemede suçlu bulundu.

Sulh Mahkemesi’nde sonuçlanan davada, Newman’a hayvanları koruma gerekçesiyle ülke genelindeki tüm hayvan çiftliklerine giriş yasağı kondu.

Kuzey Doğu Wiltshire Sulh Mahkemesi, Newman’ın hayvan çiftlikleri ve barınaklarından sabah 7 ile akşam 7 saatleri arasında uzak durmasını kararlaştırıldı.

KEDİ TECAVÜZCÜSÜ DE VAR

Geçtiğimiz yıl da Amerikalı bir adam, bir kediye sürekli tecavüz ettiği gerekçesiyle suçlu bulunmuştu. 28 yaşındaki Ryan Havens Tannenholz, Husky cinsi köpek kılığına girerek kedilere cinsel tacizde bulunmaktan zevk aldığını itiraf etmişti.

ESKİ KARISININ KÖPEĞİNE TECAVÜZ ETTİ

Bundan bir yıl önce de İngiltere’nin Gloucester kentinde yaşayan 3 çocuk babası Nicholas Saunders eski karısının köpeğine tecavüz suçlaması yüzünden tutuklanmış ve serbest bırakılmıştı. 46 yaşındaki Saunders, eski eşinin yatağında 4 yaşındaki bir köpeğe tecavüz ederken yakalanmıştı.