BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.395,33
HABER /  GÜNCEL

Kazım Kazım'dan büyük taciz

Fenerahçe'den devre arasında gönderilen Kazım Kazım gol sonrası Fenerbahçe yedek kulübesine doğru yürüdü

Abone ol

Fenerbahçe'den Galatasaray'a gönderilen Kazım Kazım intikamını golle aldı. Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçta takımının tek golünü atan Kazım'ın çabası yetmedi. Ancak Kazım'ın sadece attığı gol değil gol sonrası sevinç gösterisi maça damga vurdu.

KAZIM AYKUT KOCAMAN'I BÖYLE TACİZ ETTİ.. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

14. dakikada gelen gol sonrası soluğu Aykut Kocaman'ın yanında alan Kazım, "işte ben buyum" der gibi hareketlerde bulundu.

Kocaman'ın Kazım'ın bu tavrına karşılık vermediği ve oldukça soğukkanlı olduğu görüldü. Kazım’ın bu hareketine Fenerbahçeli yedek oyuncular büyük bir tepki gösterdi. Özellikle İdari Menajer Hasan Çetinkaya’nın, Kazım’ın davranışına çok sinirlendiği gözlendi.

SARI KART GÖRDÜ

Derbide Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü atan Kazım, gol sevincini abartınca sarı kart gördü. Golün ardından eski takımının yedek kulübesine hareketlenen milli oyuncu, sarı kart görerek haftaya oynanacak olan Antalyaspor maçında cezalı duruma düştü...

KOCAMAN 'TACİZ' DEDİ

Fener'in hocası, Kazım'ın gol sevinci için, “Gelip de tacize başvurması kendi çapında bir şey. Çok fazla konuşmaya gerek yok” yorumunda bulundu.

Zorlu mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, eski öğrencisi Kazım’ın attığı golden sonra Fenerbahçe yedek kulübesi önünde yaptığı hareketi görmediğini, daha sonra kendisine söylendiğini ifade ederek, Galatasaraylı futbolcu için şunları söyledi: “Kazım’ı görmedim, önümüzden geçtiğini gördüm. Daha sonra bunu bana söylediler. Yapması gerekeni yaptı, ayrıldığı takıma gol attı. Mutlu olması gerekirken insanın gelip de tacize başvurması kendi çapında bir şey. Çok fazla konuşmaya gerek yok.