BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.430,35
HABER /  GÜNCEL

Kazım Kazım her şeyi geride bıraktı

Fenerbahçe'den G.Saray'a transfer olan Kazım Kazım, geçmişini unutmak istediğini söyledi.

Abone ol
Fenerbahçe'den ezeli rakibi Galatasaray'a transfer olan milli futbolcu Kazım Kazım, sürekli geçmişiyle ilgili olarak yapılan değerlendirmelerden rahatsız olduğunu söyledi.
Kazım Kazım, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, yaşanan bazı olayları geçmişte bırakmak gerektiğini belirterek, şöyle dedi:

''Artık bana inanan bir camiada, sarı-kırmızılı formayla mücadele edeceğim. Yaşananları geçmişte bırakmak gerekiyor. Burası benim için yeni bir başlangıç. Geçmişte bazı hatalarım olabilir ama gündeme gelen şeylerin çoğu benim hatam değil. Sebebini bilmediğim olayların içinde buldum kendimi. Birçoğundan da aklandım. Yargılanacaksam veya eleştirileceksem bu futbolumla ilgili olmalı. Artık geçmişimle ilgili değil, futbolumla değerlendirilmek istiyorum.''

Kazım 3 ay sonra bir erkek çocuğunun dünyaya geleceğini, bebeğine ve eşine karşı sorumlulukları olduğu gibi Galatasaray taraftarına karşı da sorumlulukları olduğunu ifade etti, Galatasaray gibi Türkiye'nin en önemli tarihine sahip kulübüne gelmiş olmaktan dolayı da çok mutlu olduğunu bildirdi.

Galatasaray takımı için ilk yarının talihsiz geçtiğini belirten milli futbolcu, ''Artık ilk yarıyı geride bırakıp, ikinci yarıya yeni bir sezona başlarcasına odaklanmalıyız. Önümüzde birçok maç daha var. Türkiye Kupası'nda devam ediyoruz. Avrupa kupalarına katılma şansımız sürüyor. Önümüzde hedefler var'' ifadelerini kullandı.