BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kazan hırsızları kameraya yakalandı

Torbalı’ya bağlı Kuşçuburun Mahallesi’nde bir eve giren hırsızlar, keşkek dövmekte kullanılan bakır kazanı el arabası ile çalarken güvenlik ...

Abone ol

Torbalı’ya bağlı Kuşçuburun Mahallesi’nde bir eve giren hırsızlar, keşkek dövmekte kullanılan bakır kazanı el arabası ile çalarken güvenlik kameralarına yakalandı. Olayı araştıran jandarma, kimliklerini kamera yardımıyla tespit ettiği 2 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Bakır keşkek kazanı ise sahibine teslim edildi.
Olay, önceki gün akşam saat 21.40 sıralarında gerçekleşti. Kuşçuburun’da ikamet eden Cengiz V.’nin evine giren hırsızlar, evin bahçesinde bakır kazanı gördü. Maddi değeri bin lirayı bulan keşkek kazanını, yanlarında getirdikleri el arabasına yükleyerek çalan hırsızlar, evin bahçesindeki güvenlik kameralarına yakalandı. Sabah kalktığında kazanı yerinde göremeyen Cengiz V., kameraları incelediğinde, iki kişinin kazanı götürdüğünü gördü ve hemen jandarmaya haber verdi. Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler ise, kimliklerini tespit ettikleri Ü.D. ve Ç.T.’yi gözaltına aldı. Şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.
(İHA)