BIST 10.744
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.504,14
HABER /  SPOR

Kayserisporda çifte bayram

Kayserispor, tarihinde Beşiktaş'ı bir lig maçında ilk kez mağlup ederek hanesine yazdırdığı üç puanın sevincini yaşıyor.

Abone ol

 Kulübün basın sözcüsü Yücel Şahin, "Bileğimizin hakkıyla bir galibiyet alarak, taraftarımıza çifte bayram sevinci yaşattık" dedi.

Teknik kadroyu ve futbolcuları kutlayan basın sözcüsü Yücel Şahin, "Maçın büyük bölümü bizim baskımız altında geçti. Beşiktaş'ın son dakikalarda can havliyle beraberlik için saldırması dışında oyuncularımız, teknik kadronun verdiği taktiği bire bir uygulayıp, sahadan üç puanla ayrıldı. Öncelikle ligde 14 kez karşılaşıp 12 yenilgi 2 beraberlik aldığımız rakibimizi evinde mağlup edip şeytanın bacağını kırdık. İkincisi taraftarımıza çifte bayram yaşattık. Üçüncüsü de bir seri yakaladık. Galibiyetler devam edecek. Özveriyle oynayan futbolcularımızı ve teknik kadromuzu kutluyorum" dedi.

KAFKAS: "BEKLEDİĞİMİZ BİR SONUÇ ALDIK"

Cezalı olduğu için takımını tribünden yöneten teknik direktör Tolunay Kafkas da hafta içinde Beşiktaş'ı yeneceklerini dile getirdiğini, beklenen bir sonuç aldıklarını söyledi. Oyuncularının kontratak taktiğini başarıyla yerine getirdiğini vurgulayan Kafkas, şöyle devam etti:

"Önce rakibimizi durdurduk. Golcülerini kontrol ettik. Sonra, kontratak futbol anlayışımızla golümüzü atıp, sahadan galip ayrıldık. Bu galibiyet, taraftarımıza bayram armağanı olsun."

Sarı kırmızılı kulüpte futbolculara bayram izni verilirken, Kasımpaşa maçının hazırlıkları salı akşamı başlayacak.