BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kayseri'deki terör saldırısı Abdullah Gül'den açıklama

KAYSERİ'de bugün sabah 08:45'te bombalı araçla terör saldırısı gerçekleşti. Kayserili olan 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den ilk açıklama geldi.

Abone ol

KAYSERİ'de bugün son dakika gelişmesi yaşanıyor. Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde sivil askerlerin bulunduğu otobüse bombalı araç saldırısı gerçekleşti. 11.Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül, Twitter üzerinden açıklama yaptı.

TSK tarafından ilk resmi açıklamaya göre 13 asker şehit oldu 48 asker ise yaralandı. Hain saldırıyla ilgili Kayserili olan eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter üzerinden açıklama yaptı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile beraberindeki heyet, Kayseri'de terör saldırısının yaşandığı yerde incelemelerde bulundu.

Abdullah Gül, Twitter'a Kayseri'de yaşanan saldırı sonrası şunları yazdı:

Huzur kentimiz Kayseri'de askerlerimize karşı bu terör saldırısını yapanlara lanet olsun.

Devletimiz ve aziz milletimiz asla teröre boyun eğmeyecektir. Şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Acımız derin.

PATLAMANIN OLDUĞU YERE GİDECEK

Gül'ün patlamanın gerçekleştiği yere giderek yetkililerden bilgi alacağı, ardından yaralıların tedavi gördüğü hastanelere ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.