BIST 10.248
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.394,98
HABER /  GÜNCEL

Kayseri patlaması ölenlerin isimleri yaralıların kimlikleri

KAYSERİ'de son dakika patlama meydana geldi. Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik bombalı araçla saldırı düzenlendi. Kayseri'deki patlamada ölenlerin ve yaralananların sayısı ve kimlikleri açıklandı mı?

Abone ol

KAYSERİ'de Erciyes Üniversitesi önünde son dakika patlama meydana geldi. Gelen son bilgilere göre çarşı iznine çıkan askerin bulunduğu otobüsün yanında bombalı araç patlatıldı.

Kayseri'de saldırı şehitlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu mu? Son dakika açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.

Kayseri'deki patlamada ölenlerin ve yaralıların kimliklerine ilişkin ilk bilgi Süleyman Soylu'dan geldi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edildiği bildirildi.

KAYSERİ'DEKİ PATLAMADA ŞEHİTLERİN VE YARALILARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU MU?

Kayseri'deki patlamada kaç şehit ve yaralı var? Son dakika bilgisine göre şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. TSK 13 askerin şehit olduğunu, 48 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Kayseri saldırısında şehitlerin ve yaralıların kimliklerine ilişkin son dakika açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Soylu 8 şehit askerin kimliğinin belirlendiğini açıkladı.