BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.424,80
HABER /  DÜNYA

Kayıp kardeşlerin cesetleri bulundu

Antalya’nın Aksu ilçesinde üç gün önce okula giden ve bir daha kendilerinden haber alınmayan 15 ve 13 yaşındaki kardeşlerin cesedi bulundu. ...

Abone ol

Antalya’nın Aksu ilçesinde üç gün önce okula giden ve bir daha kendilerinden haber alınmayan 15 ve 13 yaşındaki kardeşlerin cesedi bulundu. Bir çoban tarafından gölette bulunan cesetler morga kaldırılırken, acı haberi alan aile yıkıldı.
Aksu ilçesi Macunlar Mahallesi’nde babaları Doğan Gültekin ile birlikte yaşayan 75.Yıl İlköğretim Okulu 8Y sınıfı öğrencisi 15 yaşındaki Rüstem Gültekin ile kardeşi 13 yaşındaki 6C öğrencisi Umut Gültekin, üç gün önce okula gitmek üzere evden ayrıldı. Çocuklarının annesinden ayrı yaşayan baba Doğan Gültekin, iki kardeşin eve gelmemesi üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu. Üç gündür haber alınamayan iki kardeşin cesedi bu sabah Çalkaya Mahallesi Belenkötekli mevkiindeki iki metrelik gölette bulundu. İlçede çobanlık yapan Mehmet Körük’ün gölette iki ceset gördüğünü haber vermesi ile olay yerine gelen deniz polisi cesetleri çıkarırken, Antalya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri araştırma yaptı.

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Bir restoranın mutfak bölümünde çalıştığı belirtilen baba Doğan Gültekin haber verilmesi üzerine geldi. Gültekin, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Ailenin Niğde’den geçen Aralık ayında Antalya’nın Aksu ilçesine gelerek yerleştikleri belirtildi.
Cumhuriyet savcısı ve polisin olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından üzerlerinde sadece iç çamaşırları bulunan iki kardeşin cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ÇUKUR 10 YIL ÖNCE AÇILDI
Çalkaya Mahallesi Muhtarı Hüseyin Bulut, Belenkötekli mevkiindeki çukuru ilk kez gördüğünü belirterek, “Bu çukur 10 yıl önce oluşmuş. Ben burayı bilmiyordum. Çocuklar üç gündür aranıyormuş. Bugün sabah mahallemizdeki bir çoban tarafından bulundu” dedi. Polis, olayla ilgili soruşma başlattı.
(İHA)