BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,86
ALTIN 2.382,37
HABER /  GÜNCEL

Kayıp ABD'linin ölüm nedeni kesinleşti!

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Sarai'nin öldürülmesiyle ilgili açıklamada bulundu...

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, ABD'li turist Saria Sierra'nın başına vurulmak suretiyle öldürüldüğünün kesinleştiğini, olayla ilgili incelemelerin sürdüğünü söyledi.

Hüseyin Çapkın Başbakan Erdoğan'ı Prag'a uğurlamak üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının ABD'li kadın turist Saria Sierra'nın cesedinin bulunması ile ilgili soruları yanıtladı.

AJAN YA DA KURYE DEĞİL

Çapkın, "Çalışmalar sürüyor. Adli tıp raporu henüz çıkmadı. Öldürüldüğü ve başına vurulmak suretiyle öldürüldüğü kesin. Öbür tarafına çalışıyoruz. Kesin bilgilere ulaşmak için biraz daha çalışmamız gerekiyor" dedi. Çapkın, Saria'nın turist olarak İstanbul'a gezdiğini, kuryelik yaptığı yönünde ise herhangi bir tespitlerinin olmadığını söyledi.

CESEDİ SURLARDA BULUNDU

Türk polisinin ve FBI'ın günlerdir aradığı ABD vatandaşı Sarai Sierra'dan dün akşam kötü haber geldi. 13 gündür aranan Sarai Sierra'nın cesedi Cankurtaran'daki tarihi surların içinde bulundu.(DEVAMINI OKU)

31569.jpg

SÜRPRİZ TANIKTAN İLGİNÇ İDDİA!

ABD'li Sierra'nın cesedinin bulunmasının ardından emniyete gelen bir kadın, görgü tanığı olarak ifade verdi. (DEVAMINI OKU)

31586.jpg