BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Kayınpedere cevabı alyans oldu!

Kendisinden 14 yaş küçük işadamı Alican Özbaş’la Kuşadası’nda gizlice evlenen Meltem Cumbul, Karaköy’de görüntülendi. Kayınpederi Erol Özbaş’ın hakkında sert açıklamalar yaptığı Cumbul, ‘istenmeyen gelin olduğu’ iddiası hatırlatılınca objektiflere alyansı

Abone ol

Kendisinden 14 yaş küçük Alican Özbaş'la Kuşadası'nda gizlice evlenen Meltem Cumbul, İstanbul'a döndü! Eşini İzmir'de bırakan ünlü oyuncu, önceki akşam dostlarıyla birlikte Karaköy Lokantası'nda yemek yedi. Kapıda kendisini bekleyen onlarca medya mensubunu gören, Cumbul büyük şaşkınlık yaşadı.

KAYINPEDER 'BİZİM OĞLAN ANNESİNİ ÖZLEDİ' DEDİ

Sürpriz nikâhın ardından Meltem Cumbul’un ‘istenmeyen gelin’ olduğu öne sürülmüş, Alican Özbaş’ın babası Erol Özbaş da iddiayı doğrular nitelikte açıklamalar yapmıştı. Oğlunun nikâhına katılmayan Özbaş, “Nikâha katılmadım, çünkü haberim olmadı. Benim oğlan herhalde annesini çok özledi, o yüzden kendisinden 14 yaş büyük Meltem Cumbul’la evlendi. Meltem Cumbul da öğrendiğim kadarıyla daha çok çıtır gençlerle ilgileniyormuş. Biliyorsunuz ben geçmişte imam nikâhları kıyıyordum, bizimki resmi nikâh yapıyor. İyi bir çocuk olduğu için kanunlara uyuyor” demişti.

SORULAR YANITSIZ

Medya tarafından abluka altına alınan Cumbul, "Kayınpederinizin sizi istemediği doğru mu?" sorularını yanıtsız bıraktı. Ünlü oyuncu, taksiye bindikten sonra alyansını gazetecilere göstererek gülümsemekle yetindi.