BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,07
ALTIN 2.503,25
HABER /  GÜNCEL

Kayınpederden namus kurşunları

Kayınpederin kulağına gelen bazı söylentiler felakete yol açtı. Öfkeli kayınpeder dehşet saçtı.

Abone ol

Sakarya'da bir kayınpeder, 10 dakika arayla önce damadının arkadaşını omuzundan vurdu daha sonra damadını vurarak öldürdü ardından olayda kullandığı silahla intihar girişiminde bulundu.

Olayın namus meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi. Şuayip Kara (55), bu sabah ilk olarak damadının arkadaşı Fevzi K.'nın (40) Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi'nde bulunan işyerine geldi. Fevzi K.'yı silahla omuzundan vuran Kara, daha sonra ticari bir taksiyle Adapazarı ilçesi Yenigün Mahallesi'nde damadı Zekai Sarıçizmeli'nin (58) evine geldi. Kapıyı açan damadı Sarıçizmeli'ye iki el ateş etti. Daha sonra Kara, ticari taksiyle olay yerinden ayrılarak işyerinin bulunduğu Erenler ilçesi Patates hali mevkiindeki bir pasaja geldi. Kara, burada kalbine dayadığı silahla ateş ederek intihara teşebbüs etti.

Sabah saatlerinde üç ayrı noktada yaşanan bu olaylar sonrası polis ve 112 Acil Servis ekipleri nereye koşturacaklarını şaşırdı.

1 ÖLÜ, 2 YARALI

Kayınpeder Kara'nın vurduğu Fevzi K. ağır yaralı olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kara'nın vurduğu damadı Sarıçizmeli ise olay yerinde sağlık ekiplerinin tıbbî müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

İntihar girişiminde bulunan Kara ise ağır yaralı olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.