BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.451,95
HABER /  GÜNCEL

Kaybolan Çiçekler Kadriye Gündeş'in mezarı ve cesedi bulundu mu?

FOX'da yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında Kadriye Gündeş'in cesede bulundu mu? Annesinin itirafları sarsıcı olurken Kadriye Gündeş'in cesedi gösterilen yerde bulunursa yeni gözaltılar olabilir.

Abone ol

Kaybolan Çiçekler canlı yayınına Kadriye Gündeş’in annesi Necla Gündeş cinayet ve tecavüz itirafı ile sarstı. Anne Necla Gündeş cesedin yerini bildiğini de söyledi. Şimdi Kadriye Gündeş'in cesedinin orada olup olmadığı merak ediliyor.

Bayındır savcılığı Kaybolan Çiçekler'deki itiraf sonrasında stüdyoda bulunan Kadriye’nin annesi Necla ,ağabeyi Necati, Bayındır Furunlu köyünde bulunan babası Ercan, amcası Ergun ve arkadaşı Olcay gözaltına alındı. Bugün Kadriye’nin annesi Necla’nın mezar yeri göstermesiyle yeni gözaltılar bekleniyor.

Kadriye'nin mezar yeri bulunduğunda cesedi çıkarmak için kazı çalışması yapılacak. Şimdi kayıp Kadriye'nin cesedinin orada olup olmadığı merak ediliyor.

FOX ekranlarında bugün Kadriye Gündeş'in mezar yeri araştırılıyor. Mezar yeri bulunduğu anda gelişmeler ekrana verilecek.

KADRİYE GÜNDEŞ OLAYI NE?
17 yaşındaki Kadriye Gündeş 25 ağustos 2016 tarihinden bu yana kayıptı. Kaybolan Çiçekler programı Kadriye'nin dramını ekrana getirip onu aramaya başlayınca ortaya korkunç gerçekler çıktı. Kadriye'nin annesi Necla kızına tecavüz edenleri de öldürenleri de biliyordu.

ÖNCE BAKKAL TECAVÜZÜ
Canlı yayında 17 yaşındaki Kadriye’nin 63 yaşındaki bakkal Mehmet Liv tarafından 12 yaşından bu yana cinsel tacize uğradığını açık bir dille söyleyen Kadriye’nin annesi Necla ne yazık ki yıllardır bunu bildiğini de itiraf etti. Geçen cuma canlı yayında ‘’kanlı gömlek’’ tartışmasıyla başlayan kan donduran itiraflar dünkü yayında tek tek açıklandı. Necla’nın itiraflarına göre bakkal Mehmet Liv Kadriye’yi 12 yaşından beri taciz ediyordu.

Aile bunu şantaja çevirdi

Bakkal Mehmet Liv’in yıllardır Kadriye’yi istismar ettiğini öğrenen Kadriye’nin amcası Ergun ve arkadaşı Olcay, bakkal Mehmet’e şantaj yapmaya başladı. Kadriye’nin annesi Necla ve ağabeyi Necati’ye göre; şantajcılar bu yolla bakkal Mehmet Liv’den binlerce lira sızdırdılar. Kadriye’nin ağabeyi Necati’ye göre ise şantaj için çekilen uygunsuz görüntüleri izleyenler arasında amca Ergun G.’de vardı ve amca da bu yolla bakkal Mehmet Liv’den para sızdırmıştı.

Kadriye'ye amca tacizi

Kadriye’nin annesi Necla’nın kan donduran itirafları bununla da kalmadı. Kaybolan çiçekler yayınında kızının amcası tarafından da istismara uğradığını belirten Necla, olay gününü anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

‘’İTİRAF ETTİM,RAHATLADIM’’

Necla, ’’o gün kızım kesilmeye giden kurban gibiydi’’ diyerek aslında olacakları bildiğini itiraf etti. Bugüne kadar amca Ergun tarafından tehdit edildiği için konuşamadığını belirten Necla, ‘’itiraf ettim, rahatladım’’ dedi. Kadriye’nin annesi Necla’nın kaybolan çiçekler stüdyosunda son itirafı amca Ergun’un bakkal Mehmet’in intiharına neden olduktan sonra Kadriye’yi de öldürmesi olduğunu söyledi.

‘’KANLI GÖMLEĞE DOKUNMADIM’’

Amca Ergun’un cinayetlerden sonra üzerine kan bulaşan gömleğini de kendisine yok ettirmek istediğini belirten Necla, ‘’o günah gömleğine dokunmadım’’ dedi.